Kan det betale sig at lease en bil frem for at købe?

Kan det betale sig at lease en bil frem for at købe?

Sponsoreret:

For mange kan det virke fuldstændigt fjernt, at lease en bil frem for at købe den, da mange er vokset op med remsen om at det er dyre at leje end at eje. Det at have et ejerforhold overfor ens bil, er noget som er vigtigt for mange. Ikke desto mindre har der de seneste år været en stor stigning i antallet af danskere der vælger at lease deres bil frem for at købe bilen fra ny. Dette er der mange gode grunde til, som vi vil gennemgå her i artiklen.

Få den bil du altid har drømt om

Når mange med stor passion for biler vælger at lease frem for at købe en bil, hænger det i høj grad sammen med, at du får mere bil for et langt mindre budget, når du leaser. Drømmer du om at kunne fræse rundt i en stor Porsche, Mercedes eller leasing Audi, kræver det ofte en stor pengepung. Vælger du i stedet at lease, vil udbetalingen til bilen være langt mindre, hvilket gør at langt har råd til deres drømmebil. 

Kalkuler med en fast månedlig udgift

En af de mest irriterende ting som bilejer er de mange uforudsigelige udgifter til mekanikere og vedligeholdelse af bilen. Når du leaser din bil hos Nordic Leasing, undgår du dette. Her betaler du en mindre udbetaling på bilen, og derefter det faste månedlige leasing gebyr, hvilket gør det nemt for dig at regne på dine udgifter. Begynder der efterfølgende at komme slitage og fejl på bilen, vil udbredelsen af disse ske på leasingfirmaet bekostning, som også sørger for at betale, når din bil skal synes.

Det økonomisk forsvarlige valg

Økonomien er selvfølgeligt en kæmpe faktor for mange der vælger at lease deres bil. Køber du en bil, vil du nemlig opleve, at du aldrig kan få det samme for din bil når du sælger den, som da du købte den. I det bilen forlader forhandleren, er den allerede faldet adskillige tusinde kroner i værdi. Denne difference mærker du ikke på samme måde, hvis du leaser en bil. I længden har leasing også vist sig som det bedste valg for dem der godt kan lide at køre i en større eller nyere bil. Så der er bestemt mange gode argumenter for, hvorfor du bør overveje at lease din kommende bil.