Hvad skal man undersøge i forbindelse med køb af brugt bil?

Hvad skal man undersøge i forbindelse med køb af brugt bil?

Sponsoreret:

Står du overfor at skulle købe en brugt bil, er der mange ting, der er vigtige at undersøge. Derfor må et sådant køb bestemt ikke være forhastet.

Derimod skal du tage dig god tid til at undersøge samtlige vigtige aspekter af købet. Når du skal gøre dette, er det lettest at foretage et nr plade tjek, da det giver dig adgang til alle nødvendige informationer.

Derfor er det nødvendigt at få udleveret nummerpladen på den bil, du overvejer at købe. Uden den, er det nemlig svært at lave de forudgående undersøgelser, der skal laves.

Kilometerstand

Er du stødt på en bil på f.eks. Bilbasen eller Facebook, som du ønsker at købe? I så fald er der en god chance for, at sælger har oplyst en kilometerstand.

Desværre forholder det sig således, at det ikke er altid, at man kan stole på, hvad sælger oplyser. Derfor er det vigtigt, at man undersøger det selv.

Heldigvis er det nemt at undersøge dette, da du ved et nummerpladetjek vil kunne se bilens kilometerstand ved seneste syn. Ud fra dette vil du kunne vurdere, om sælger har oplyst den reelle kilometerstand på bilen.

Gæld

Det er meget vigtigt at undersøge, om der er gæld i en bil, du overvejer at købe. Det er vigtigt, da gælden følger bilen og ikke personen, hvorfor du vil overtage en eventuel gæld ved købet.

Desværre er der mange, der har brændt fingrene, fordi de ikke har undersøgt, om der har været gæld i den bil, de har købt.

Vil du være sikker på, at du undgår at overtage en gæld, når du køber bil, er du derfor nødt til at slå dens nummerplade op. Kun på denne måde kan du undersøge, om der er gæld registreret i bilen.

Grøn ejerafgift

Uanset hvilken bil du har i sinde at købe, undgår du ikke at betale grøn ejerafgift. Derfor er det en god idé at undersøge, hvad den halvårlige betaling af grøn ejerafgift lyder på.

Det er nemlig rart at have et overblik over de omkostninger, der er forbundet med at eje bilen. En af de omkostninger, der altså skal betales, er den grønne ejerafgift.

Også denne information kan du få oplyst ved et nummerpladetjek. Dette vidner igen om, at det er vigtigt, at du beder om at få oplyst nummerpladen, hvis du overvejer at købe en brugt bil.