Nem og enkel service af din bil

Nem og enkel service af din bil

Sponsoreret:

Hvor mange gange har du oplevet, at servicelampen i din bil, har blinket lidt for længe? Der er ingen skam i, at miste sansen for, hvornår din bil skal serviceres, og så dernæst ikke at være i stand til, at finde tid. Er du dermed én af dem, som altid har en fyldt kalender, og som kæmper med at finde tid til privatlivets praktiske gøremål, er din søgen forbi. Læs med her og find en løsning. 

Service på arbejdspladsen

Nogle gange tager den éne dag, bare den anden, og ugen er ofte omme, før man ved af det. Men med den nye service fra www.omnicarservice.dk, vil din bil aldrig mere blive negligeret. De kommer hjem til din bolig, din arbejdsplads eller der, hvor du er, og servicerer din bil, så du aldrig mere behøver, at sætte tid af til, at køre forbi værkstedet. Du kan altså passe dit arbejde, eller dine daglige gøremål, imens din bil er i trygge hænder hos OmnicarService. 

Alsidige tilbud

Hvad din bil ønsker, skal den få. Om du skal have skiftet olie, dæk, eller forrude, er der hjælp at hente. Har du været så uheldig, at du har fået et stenslag, kan du få lappet hullet, før det udvikler sig til en revne. I så fald skal du nemlig have udskiftet hele ruden. Skal du have gjort bilen klar til den kommende sæson, sommer eller vinter, kan OmnicarService på et snuptag få tilset bilen derefter. Er det en motorfejl, et bremsetjek, eller et batteriskift, skal du heller ikke søge længere. Der leveres altså service på lige fod med din almene mekaniker, i en mobil udgave, så du ikke skal bekymre dig om, at bruge din sparsomme tid, unødvendigt. 

Alt du skal gøre 

Det kan simpelthen ikke blive nemmere at få din bil serviceret. Ved et hurtigt klik online, vil du kunne booke en tid, til en hvilken som helst service, på det tidspunkt, der passer dig bedst. Alt du skal gøre er, at oplyse hvilken bil du har, hvilket registreringsnummer den har, og hvad der er galt, så finder OmnicarService den rette mekaniker til sagen. Dernæst skal du vælge den dato og det tidsrum der passer dig bedst, så tilpasser de sig din dagligdag. Til slut skal du bare læne dig tilbage, slappe af, og nyde tanken om, at dine utallige besøg hos mekanikeren er forbi.