Investér i en lækker bil fra Bjarne Nielsen A/S

Sponsoreret:

Dette indhold er sponsoreret

Hos Bjarne Nielsen A/S forhandles der et stort udvalg af personbiler. Her kan du blandt andet opleve biler fra den største franske bilproducent, Renault. Dette franske bilmærke har eksisteret siden 1898 og har siden 1960’erne været et fast stjerne på den danske bilscene. De seneste ti år har Renault fået en placering blandt de fem bedst sælgende bilmærker i Danmark. Bjarne Nielsen A/S vil gerne vise dig hvorfor.

Begejstringen for det franske bilmærke er steget markant herhjemme, og mærket er blandt de bedst sælgende bilmærker på den danske hjemmebane. Især den sporty model, Renault Captur, er blandt bestsellerne – men helt generelt har Renault fremstillet bemærkelsesværdige modeller i årenes løb, hvilket også synliggøres i antallet af eksemplarer på de danske veje – hele 139.164 styk i 2019.

Renault-alliancen

I forbindelse med at Renault i 1990’erne præsenterede adskillige succes-modeller, samt vandt Formel 1-VM henover en lang årrække, købte Renault i 1999, det rumænske bilmærke Dacia og en bestemmende aktiepost i Nissan, samt en betydelig andel i Volvo Lastbiler i år 2000. Sidenhen er det japanske bilmærke Mitsubishi også blevet en del af koncernen. Dette medførte af Renault-Nissan-Mitsubishi-alliancen var verdens største bilproducent i 2017 og 2018.

Fleksibel og højbenet køretøj

Mød markedets (måske) mest alsidige crossover, der med sit helt unikke look, slet ikke er til at komme udenom. Renault Captur byder på en fusion af et muskuløst og moderne design. På indersiden kan du opleve alt i moderne teknologi og beskyttelsesudstyr. Dertil er den rummelige og bekvem. I en Renault Captur sidder du nemlig lidt højere end i mange andre personbiler, hvilket giver dig et godt overblik i trafikken. Dertil byder denne model på et stort bagagerum på op til 536 liter – og hvis det ikke er plads nok, kan du slå bagerste sæderække ned, så pladsen kan udnyttes endnu mere. 

Moderne og rummelig bybil

Renault Captur er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let og bekvem for dig. Ikke nok med at denne model har et stort bagagerum, så er den også udstyret med uundværlige teknologiske funktioner, heriblandt Renault Multi-Sense. Med Multi-Sense kan du tilpasse din Captur, så den passer perfekt til dig. Du kan justere på alt fra kabinelys til motorlyd og performance. Du kan køre i tre køreprogrammer, henholdsvis Eco, Sport og MySense, samt otte belysningsfunktioner, der gør det ekstra let at tilpasse Captur til netop dig og dit humør. 

Multimediesystem med Apple Carplay

Renault Captur er udstyret med EASY LINK, som gør det nemt for dig at forbinde dit multimediesystem med din mobiltelefon. Hvis du er indehaver af en iPhone, kan du benytte dig af Apple Carplay, via den flotte syv tommers touchskærm i bilens midterkonsol. 

Bjarne Nielsen A/S står klar til at rådgive dig i dit næste køb af en Renault personbil. Kig forbi og få en prøvetur i deres nyeste modeller fra Renault.