cover
Bilhandel

Brugte Opel til salg

Søg blandt 712 brugte Opel til salg fra 200 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Opel modeller

  Spar op til 40.090 kr

  De største besparelser på Opel

  Nedsat pris

  Spar 40.090 kr

  469.990 kr

  429.900 kr

  Opel Grandland

  1,6 PHEV Plugin-hybrid GSE AWD 300HK 5d 8g Aut.

  13.2 kWh
  4/2023
  3.000 km
  Hybrid (benzin/el)

  429.900 kr

  Nedsat 40.090 kr (før 469.990 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Opel

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 712 brugte Opel vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Opel fra 200 forhandlere.

  Udvalgte brugte Opel

  Find din perfekte Opel fra 36.800 kr

  Populært udstyr på Opel

  Sædevarme (676)

  El-ruder (631)

  Klimaanlæg (569)

  Alufælge (553)

  Fartpilot (550)

  Parkeringssensor (508)

  Apple CarPlay (475)

  Android Auto (452)

  Vognbaneassistent (372)

  Aircondition (371)

  Bakkamera (318)

  Træk (292)

  Navigation (281)

  Nøglefri (240)

  Ratvarme (212)

  LED forlygter (204)

  Auto. nødbremse (193)

  Dæktryksmåler (177)

  Fjernlysassistent (142)

  Blindvinkelassistent (116)

  Adaptiv fartpilot (89)

  Elektrisk bagklap (69)

  Soltag (39)

  Kurvelys (20)

  Headup display (15)

  Xenonlys (10)

  Auto. parkering (9)

  Nightvision (9)

  Nysynet (8)

  Panoramatag (3)

  Adaptiv undervogn (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Opel der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “El-ruder” er det mest almindelige udstyr på Opel. Du kan også finde en Opel der kan køre med trailer, da 292 biler har anhængertræk.

  Det koster en Opel

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Opel kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Opel

  Brugte Opel

  Opel er et af verdens ældste bilmærker, og historien om det populære bilmærke starter helt tilbage i år 1862. Dengang skabte den tyske industrimand Adam Opel et firma som specialiserede i at bygge symaskiner. Desværre brændte hele hans produktion ned i 1911, og for Adam var det også enden for symaskinerne, hvor det nu var tid til noget nyt.

  Starten af 1900-tallet, var en stor spændende tid for Automobil Verden, og den del ville han også gerne lugte til. Inden da havde Adam snuset lidt til det med biler og havde også småt begyndt på at designe dem selv.

  Allerede i år 1902, indgik han i et samarbejde med det tyske Imperium om at udvikle biler. Det blev dog kun til en model kaldet Opel Darracq. Det var først i slutningen af 1920’erne, hvor opel endelig kom med biler i massevis. Det skete også med hjælp af hans fire sønner. Desværre døde den femte og yngste søn på den Russiske Østfront, under den 1. Verdenskrig.

  Deres første model hed 4/12 PS “Laubfrosch, og var en Sportsvogn for sin tid. Opel skabte hurtig sin populært til i hjemlandet Tyskland, hvor det dengang var det største bilmærke. En af de modeller de virkelig fik held med var den allerførste Opel Kadett . Dengang var det en billig bil som kunne runde hele familien.

  Opel’s mørke tid under krigen

  2. Verdenskrig var en mørk tid for Opel. Deres fabrikker blev hurtigt skabt til at bygge militærkøretøjer. Et af dem var varebilen Opel Blitz. Allerede under krigen var Opel den største producent af lastbiler, men Opel fik også hjælp af fanger i KZ-lejre til at bygge på disse fabrikker. I 1944 jævnes to ud af tre af Opel’s fabrikker af den Amerikanske hær da de blev bombet ned til jorden.

  Da den Russiske hær når til de bombet fabrikker, ta’r de Opel Kadett ’s planer, og i 1946 kommer deres model ud på marked med navnet Moskvitch 400. Det var en ren kopi af det tyskerne havde bygget før. Efter krigen genstarter Opel deres produktion af biler og varebiler. Det er heller ikke mange år efter at verdens første Stationcar ser lyset med Opel Olympia Rekord Caravan.

  Fra GM til PSA-Gruppen.

  I mange år var Opel i en procentdel ejet af GM, og faktisk havde Hitler håbet på et samarbejde inden 2. Verdenskrig med at udvikle en bil for folket, men det sagde Amerikanerne pænt nej tak, og i stedet gik Hitler forbi VW.

  Op igennem 80 - og 90’erne, udviklede Opel biler med SAAB, Australske Holden, Amerikanske Buick, Chevrolet og det afdøde mærke Saturn. Selvom Opel havde lagt krigen over sig for længst, så kom de lidt i problemer med udgivelsen af Opel Karl i 2015. Opel Karl var nemlig døbt efter en af Adam Opel’s sønner, og sønnen Opel Karl var på den Tyske side under begge krige. På det engelske marked nægtede de at døbe den efter sønnen, og I stedet for hed den bare Vauxhall Viva derover.

  I 2017 overtog PSA-gruppen mærket og Opel var en del af den franske koncern, og har været siden da.

  En tid under Fransk ejerskab

  At købe en Opel i dag, er det så det samme som at købe en fransk bil? Nej, overhovedet ikke. Opel er stadig Tysk som det altid har været, selvom deres biler har delt dele med mange andre biler verden over. Man er ikke i tvivl om man sidder i en Opel end andre mærker.

  Opel pioner det vi i dag kalder for en Stationcar, og selvom de ikke længere sælger Kadett’en, så lever den videre i Opel Astra . Astra er en bil i C-Segmentet, og fås som en fem-dørs Hatchback eller Stationcar. Der findes også den større og flotte Firmabil Opel Insignia , der tidligere gik under navnet Opel Vectra . Begge biler havde en skarp nypris for ny af, og det betød også at mange dansker købte dem.

  Desværre kunne man sige det om deres Crossover Grandland X. Den var simpelthen for dyr i forhold til tilsvarende model hos konkurrenterne, indtil at de nye registreringsafgifter kom til, og det betød at Plug-in Hybriden af Grandland X pludselig var meget billig. Grandland X PHEV havde hele 225 hk og en startpris på 320.000 kr. hvad ca. var ca. 15.000 kr mere end den billigste version med en lille benzinmotor.

  I dag er Corsa den mindste model de sælger, men før i tiden har der været en Opel Agila , der var bygget på en platform lånt af Suzuki, og så senere kom de med modellen opkaldet efter Opel Adam ’s søn, nemlig Opel Karl . Dette var en lille bybil på størrelse med en VW UP! . Førhen var der også en livsstilsbil med navnet Opel Adam , opkaldt efter Opel’s stifter. Opel Adam var også meget lille, men henviste sig til dem der ledte efter en lille smart bybil til hverdagen med et design som ingen andre Opel’er.

  Køber man en Opel Corsa for ny af i dag, så er den 99% identisk med Peugeot 208 . Det gælder alt fra platformen til motorerne. Før i tiden var Corsa en bil fra sig selv, men man kan stadig mærke en forskel imellem de to biler. Opel tror også selv på fremtiden bliver elektrisk, og allerede kan man købe to elbiler på programmet. Den første er faktisk bygget på Corsa’en, og den hedder e-Corsa. Der findes også en større model med navnet e-Mokka, som bruger det samme batteri fra e-Corsa’en.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel