Skab et personligt badeværelse

Skab et personligt badeværelse

Sponsoreret:

Ved du hvor mange timer, du omtrent bruger om året på badeværelset? For de fleste mennesker er det over 500 timer om året. Det er meget. Fordi du bruger så mange timer på badeværelset, er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Komfort er forskelligt fra person til person, fordi stil er forskelligt. Det vigtigste tip er derfor at skabe et personligt badeværelse. Et badeværelse hvor du føler dig hjemme og kan nyde din alenetid. Badeværelset er dit frirum. Det er det sted hvor du kan koble af og forkæle dig selv i en stresset hverdag. Du kan nemt skabe en god stemning på badeværelset ved at tilføje personlige ting – har du en souvenir fra din seneste rejse, eller hvad med din yndlingsplante?

Flotte bade

Når du skal skabe et flot og personligt badeværelse, er der hvor du tager dit bad, en vigtig komponent. Der er mange muligheder når det kommer til dit bad. De fleste mennesker vælger et brusebad med tilhørende armaturer. Se et stort udvalg af flotte armaturer i god kvalitet lige her. Kun fantasien sætter grænser når du skal have nyt bad – skal det være et brusebad med forhæng eller et uden? Du kan også vælge en brusekabine med glas. Eller hvad med et kombineret bruse- og karbad? Mange mennesker vælger at købe en jacuzzi, for at få lidt ekstra luksus og velvære i hverdagen. Det er helt op til dig.

Fliser og farver

Fliser og klinker giver dig mange muligheder for at skabe et flot og personligt badeværelse. Du kan vælge fliser og klinker i mange forskellige mønstre og farver. Skab et helt unikt og individuelt udtryk ved at mikse og matche farver og mønstre. Hvis du vælger marmor- eller porcelænsfliser får dit badeværelse et eksklusivt og minimalistisk look. Vælger du derimod keramikfliser i farver får du mere rustikt og edgy look. Fliser og klinker kan lynhurtigt peppe dit badeværelse op, og opsætningen behøver ikke tage mere end et par dage! Fliser er rigtig godt egnede til badeværelser, for de er nemme at rengøre og holdbarheden er lang.

Badeværelsesinteriør

Når vi indretter vores huse er det ofte badeværelsesindretningen som kommer i sidste række. Det er synd, for med alle de timer vi i gennemsnit bruger på badeværelset, skal dit badeværelse i høj grad være et sted, hvor du har lyst til at opholde dig. Når du vil skabe et personligt badeværelse, er det vigtigt at du tænker over indretningen. Først og fremmest skal badeværelset afspejle din livsstil. Der er mange måder hvorpå du kan dekorere dit badeværelse personligt. Sæt et par souvenirs fra dine rejser i vindueskarmen, tilføj nye kurve, opbevaringskasser og planter. Med ”kedelige” ting som håndklæder, toiletspande og toiletpapirsholdere kan du virkelig sætte dit personlige præg på rummet. Det vigtigste er bare, at du føler dig hjemme, og at du kan se din personlighed afspejlet i badeværelsesindretningen. Det kan også være en god idé at sikre sig, at indretningen matcher med resten af husets indretning, så der er harmoni mellem rummene.