Gør hverdagen nemmere med en supersmart bybil

Gør hverdagen nemmere med en supersmart bybil

Sponsoreret:

Det kan være svært at overskue nutidens bilmarked, og særligt som førstegangskøber kan det virke som en jungle at navigere rundt i. Spørgsmål som, hvilket mærke det skal være, og om man kan få alle sin ønsker opfyldt for de beløb, man har til rådighed, tærer på energien. Samtidig skal du overveje, hvorvidt du vil smide pengene efter en splinterny bil, der mister værdi, så snart du kører væk fra forhandleren, eller om du hellere vil satse og spare penge ved at købe en brugt bil.

Mens mange søger efter brugte biler for at kunne spare penge, kan det give mening for dig at købe en ny bil, hvis du søger efter en af de små, nye biler. Det skyldes, at de både er billige i drift og indkøb.

Behov for en supersmart bybil?

Hvis du er en af dem, der bor i en større by eller har arbejdsplads i centrum, så kender du sikkert det helt vanvittige trafikkaos, der opstår hverdag i myldretiden. Der er biler alle steder – uanset om du ser til højre, venstre, fremad eller orienterer dig i bakspejlet. Der er kamp om at finde den første parkeringsplads, og samtidig en af dem hvor bilen rent faktisk kan være inden for båsens streger. Det fører til ønsket om en ny bil, der er nem at komme rundt i og som vel at mærke kan holde på samtlige parkeringspladser i storbyerne. En Kia Picanto vil være det helt oplagte valg. Se mere om Picanto her.

En Kia Picanto vil de fleste definere som en lille bil. Men at have en lille bil er ikke en dårlig ting, faktisk er det efterhånden blevet en selvfølge i mange danske husstande. Og det er med god grund. De små biler er praktiske, billige i drift, og så er de lette at manøvre rundt i smalle parkeringshuse og på ensrettede veje, hvor bilerne holder tæt parkeret på begge sider.

Et design der vækker opsigt

Selvom der er et stigende antal af små biler, skiller Kia Picanto’en sig ud på de danske veje grundet dens specielle og anderledes design. KIA Picanto er en bil med stor personlighed. Den nyeste version signalerer alt andet end beskedenhed. Den er kæk, sporty og flot på vejene.

En af de væsentligste faktorer i købet af en ny bil er tryghed, en grundig vejledning samt service i topklasse. Kia har i den grad opgraderet deres lille model. En af de mest væsentlige forskelle er, at den indeholder de nyeste og mest opdaterede sikkerhedsfunktioner, heriblandt automatisk nødbremse og airbags. Trods den meget beskedne størrelse er der i den nye version kommet yderligere plads i kabinen og bagagerummet. Så nu har du rig mulighed for at tage hele familien med på tur uden pladsproblemer, og hvor sikkerheden er i topklasse.

Sæt dit præg

Hvis du er en af dem, der elsker at sætte dit eget præg på tingene, så er Kia Picanto et stensikkert valg. Med den store designmæssige overhaling omfavner den nu ordet køreglæde. Som fører af bilen vil du få det mest optimale ud  af din køretur – den er lille, den er bevægelig, og den er let at manøvre. Men samtidig er den kraftfuld, inspirerende og rummelig.