Få din leasingaftale hos Dansk Motor Finans

Sponsoreret:

Der findes flere økonomiske besparelser ved leasing af bil. Når du leaser en bil, betyder det, at du lejer en bil over en længere periode. Bilen du lejer ejes af et leasingselskab, som er den oprindelige ejer af bilen. Du betaler dermed kun for den tid, du bruger bilen og er ikke vedhæftet de mange og store afgifter, der er, når man ejer en bil. Du skal dermed ikke ud og bruge din opsparing på et større billån, for at du kan få den bil du altid har drømt om. 

Leasing hos Dansk Motor Finans

Hos Dansk Motor Finans finder de den bedste leasingaftale til dig. Leasingaftalerne bliver skræddersyet, så du kan føle dig tilfreds med bil og aftale efterfølgende. Du får kompetent rådgivning til dit valg af leasingbil, hvortil der hører masser af udstyr, overskuelig og letforståelig leasingaftale samt garanteret tilbagekøb. 

Privatleasing er blevet meget populært blandt andet på grund af, at du kan få en luksusbil helt uden at skulle bekymre dig, om de forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer. 

Skal du ud og anskaffe dig en bil, findes der utallige muligheder i form af: alder, mærke, lease eller købe og så videre. Men hvis du ved, at du ønsker en luksusbil og planlægger at udskifte den med to til tre års mellemrum, og du kan forudsige dit kørselsbehov, så er leasing måske lige noget for dig. Hvis du leaser en brugt bil, kan du få meget mere bil for pengene og også til en lavere månedlig ydelse. 

Udover privatleasing kan du også erhvervslease hos Dansk Motor Finans. Med erhvervsleasing får dine medarbejdere en komfortabel og sikker bil, hvor der ikke skal bindes likviditet i vognpakken. Når du erhvervsleaser vil det sige, du får en flexleasingsaftale, hvilket gavner virksomheden i form af, at virksomheden opnår stor fleksibilitet når behovet ændrer sig. Derudover betaler virksomheden alle omkostningerne i forbindelse med køretøjet, når man vælger at erhvervslease. 

Hos Dansk Motor Finans tilbyder de følgende leasingtyper: flexleasing, splitleasing og sæsonleasing

Flexleasing gør det lettere for dig økonomisk, da du ikke skal betale den fulde registreringsafgift. Afgiften skal i stedet betales på månedlig basis – altså i de måneder, hvor du kører i bilen. Der er dermed igen penge at spare, ved hjælp af denne leasingaftale.

Splitleasing er hvor alle udgifter bliver fordelt blandt både medarbejder og virksomhed. Splitleasing er til dig, som ønsker at undgå beskatning af egen bil, og hvor medarbejderen kører minimum 70 % erhvervskørsel. 

Sæsonleasing er til dig, der ønsker en cabriolet i sommermånederne og en praktisk firehjulstrækker i vintermånederne. Dette er en mulighed, og du skal kun betale afgifterne for de måneder, du bruger bilen. 

Om Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans sørger for, at du har økonomisk tryghed, hvor de giver overblik over leasingaftaler og omkostninger. De tilbyder kvalitetsbiler, hvor udstyrsniveau, komfort og sikkerhed er i top. 

Få din leasingaftale hos Dansk Motor Finans og spar penge på din næste bil, hvor du trygt bliver sat ind i aftalen.