Bestil måltidskasser og få mere tid til din hobby

Bestil måltidskasser og få mere tid til din hobby

Sponsoreret:

Har du en travl hverdag, der ikke lader dig bruge særlig meget tid på aftensmaden? Du er langt fra den eneste. At lave aftensmad handler ikke kun om at lave selve maden – du skal også finde på, hvad du vil have, og du skal desuden handle ind til det og rydde op bagefter. Hello Fresh kan heldigvis hjælpe dig med at gøre det hele lidt nemmere.

Hvad er Hello Fresh?

Hello Fresh er et firma, der laver de såkaldte måltidskasser eller mad-abonnementer. Idéen bag er, at du slipper for at finde på, hvad du skal lave til aftensmad, og du slipper også for at handle ind! I stedet vælger du en af deres forskellige måltidskasser, og så leveres den lige til døren, med de opskrifter og råvarer du skal bruge til dine måltider. På den måde sparer du tid på at skulle gå i supermarkedet, og du sparer sågar også penge, da du kun får de råvarer, du faktisk skal bruge. 

Hello Fresh er originalt et tysk firma, der har leveret måltidskasser siden 2011. Målet var, og er, at gøre madlavning meget mere overskueligt ved at give dig en række opskrifter, du kan vælge mellem og sende dig råvarerne, du skal bruge. 

De forskellige kasser

Fordi der ikke er én husholdning, der er ens, så har Hello Fresh også mange forskellige slags måltidskasser, så du altid kan finde en kasse, der passer til præcis din husstand. Der er den normale kasse, hvor kassen ikke er sammensat på forhånd, hvilket tillader dig selv at vælge de opskrifter, du gerne vil lave. 

Men firmaet har også lavet en familievenlig kasse, en vegetarisk kasse, en kaloriefattig kasse, en fisk og grønt-kasse og, sidst men ikke mindst, den hurtige kasse, hvor ingen af måltiderne tager mere end 30 minutter at lave. Hurtigt og nemt!

Levering af maden

Du får leveret din måltidskasse lige til døren, så det eneste, du skal gøre, er at tage varerne med indenfor og stille dem på køl. Hello Fresh har lavet aftaler med lokale leverandører i alle de lande, de kører i. Det betyder, at du altid får leveret friske råvarer fra lokale producenter. Med skånsom indpakning der sikrer, at varerne kan holde til at stå nogle timer, hvis du har andre aftaler, så behøver du heller ikke stresse over at planlægge hele din dag omkring leveringen af din måltidskasse.