Astralis-spiller gav sin kæreste en Range Rover Evoque

Astralis-spiller gav sin kæreste en Range Rover Evoque

Sponsoreret:

Dette indhold er sponsoreret

Den danske Counter-Strike-stjerne Nicolai “dev1ce” Reedtz, er en af de suværent bedste spillere i verden til sit spil. Der er ikke mange spillere, der har samme intelligens og kan kombinere det med sin råstyrke og firepower i CS:GO-verdenen. Han er berygtet og beundret af fans og modstandere, og mange CS:GO-spillere vælger hans sigtekorn og indstillinger i spillet, når de kigger på teams og spillere crosshairs. Den store succes med det danske CS:GO-hold har også gjort Device til en velhavende herre med en enorm løn og mange pengepræmier. Privat danner han par med streameren og YouTuberen Emilia Hult, og et væddemål mellem de to unge stjerne endte med, at Astralis-spilleren måtte give sin kæreste en bil. I denne artikel kigger vi derfor på, hvordan det kom så vidt, at Device måtte aflevere sin kæreste nøglerne til en spritny Range Rover Evoque. En bil, der i Danmark koster cirka 500.000 kroner, og som Device altså måtte give sin kæreste efter det tabte væddemål.

“Hvis vi vinder Majoren køber jeg en bil til dig”

Det startede egentlig med en samtale om, hvorvidt blomster var vejen til kvindes hjerte. Før den anden store turnering i 2018 – den såkaldte “Major”-turnering lavede Device en aftale med sin kæreste om, at hvis hans hold skulle gå hen og vinde turneringen – og hun samtidig tog sit kørekort i første forsøg – så ville han foreære hende en bil. Det skete som bekendt begge dele, og lige pludselig måtte den danske CS:GO-stjerne altså punge ud til en Range Rover. I følge ham selv betalte han dog meget mindre, end oprindeligt havde lovet – og væddemålet virkede da også usandsynligt for ham, da han indgik det. Men det endte altså med, at Emilia Hult kunne indkassere nøglerne til en Range Rover Evoque, da Astralis vandt majoren og hun bestod både teori og praktisk køreprøve.

Astralis er ubestridt verdens nummer ét

Siden Astralis vandt netop denne major har det nærmest været konsekvent nummer ét i verden. Med undtagelse af et par måneder væk fra verdensranglistens førsteplads i midten af 2019 har der de sidste par år ikke rigtig været diskussion om, hvem der er verdens bedste Counter-Strike-hold. Det er den danske kvintet, der udover Device også består af spillerne Xyp9x, Gla1ve, Dupreeh og Magisk – og det er altså disse spillere, der har domineret verdenstoppen de sidste mange år. 

Andre danske CS:GO-spillere er bilelskere

Det er ikke kun Device og Emilia Hult, der går op i biler blandt gamerne. Også den tidligere holdkaptajn på Astralis “Karrigan” har tidligere luftet sine biler på diverse sociale medier. Han har blandt andet kørt rundt i hans drømmebil Porsche 911 og er kendt for at have styr på sit bil-game. Men når man tjener mere end den gennemsnitlige advokat, og samtidig kan vinde en masse pengepræmier i turneringer verden over, så er der bestemt også råd til den slags luksus. F.eks. modtager Astralis en check på 3,2 millioner til deling for at vinde en såkaldt “Major”-turnering.