Undgå at komme til skade på bilværkstedet

Undgå at komme til skade på bilværkstedet

Sponsoreret:

Rigtige bilnørder kan bruge timevis i deres værksted, med at gå og makke med små detaljer på bilen, og generel pleje og vedligehold. Men et værksted kan også være fyldt med farer. Derfor er det vigtigt at lægge skridsikre måtter ud, så du undgår at falde og slå dig. Sikkerhedsmåtter kan nemlig gøre dit værksted til en mere sikker arbejdsplads, til fordel for alle. 

Sikkerhedsrisikoer på et værksted 

Der er flere sikkerhedsrisikoer på et værksted end man lige skulle regne med. Men den største når man arbejder med motorer er olie på gulvet. Hvis man ikke har en skridsikker måtte installeret på værkstedsgulvet, kan olien omdanne et værkstedsgulv til en skøjtehal, og dette kan være enormt farligt, i kombination med den store mængde værktøj og skarpe genstande der findes overalt på værksteder. At have udlagt sikkerhedsmåtter kan derfor betyde at du kan bevæge dig mere sikkert rundt på værkstedet, selv efter et oliespild. 

Skridsikre måtter er en billig investering, især hvis man tænker på hvad det kan koste at lade være. Selv hvis du bare lægger en skridsikker måtte omkring de vigtigste steder, så kan det virkelig gøre en forskel for sikkerheden i dit værksted.