Bilhandel

Brugte VW til salg

Søg blandt 2009 biler til salg fra 371 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte VW modeller

  Spar op til 100.000 kr

  De største besparelser på VW

  Nedsat pris

  Spar 100.000 kr

  1.299.900 kr

  1.199.900 kr

  VW Touareg

  3,0 TDi 286 R-line aut. 4Motion

  6/2020
  57.000 km
  Diesel
  286 hk

  1.199.900 kr

  Nedsat 100.000 kr (før 1.299.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt VW

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 2009 brugte VW vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte VW fra 371 forhandlere.

  Udvalgte brugte VW

  Find din perfekte VW fra 79.900 kr

  VW med største batterikapacitet

  Jo større batteri, jo længere rækkevidde. Her vises de VW der er til salg med det største batteri

  Populært udstyr på VW

  Sædevarme (1.679)

  Fartpilot (1.660)

  El-ruder (1.475)

  Alufælge (1.440)

  Parkeringssensor (1.409)

  Klimaanlæg (1.349)

  Apple CarPlay (1.203)

  Android Auto (1.094)

  Navigation (956)

  Bakkamera (935)

  Nøglefri (817)

  Vognbaneassistent (729)

  Aircondition (680)

  Træk (655)

  Fjernlysassistent (491)

  Soltag (140)

  Nysynet (7)

  Xenonlys (4)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte VW der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på VW. Du kan også finde en VW der kan køre med trailer, da 655 biler har anhængertræk.

  Det koster en VW

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt VW kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver VW

  VW

  Volkswagen eller bare VW, har nærmest været med os siden tidernes morgen, og siden år 1937, har mærket været igennem en masse forandringer.

  Det hele startede med at den tidligere National Socialistiske, Nazi leder Adolf Hitler, ville bygge en bil for sit folk. Den skulle være billig og kun koste 1,000 Reich marks (874 kr.), samtidig også gerne være lidt hurtig.

  Porsche startede VW.

  Hitler kendte en mand fra Østrig som var den rette til jobbet, og han hed Ferdinand Porsche. Det var dog mange år før at Ferdinand byggede Sportsvogne med navnet Porsche. Dengang var han en ingeniør med smag for at udvikle noget nyt.

  Den første VW hed Type 1, og den blev præsenteret for verden ved et Motorshow i Berlin i år 1939. Dog var det blot en Prototype af hvad man kunne forvente af VW dengang. Ikke længe efter gik VW straks i gang med at udvikle denne bil med navnet Type 1, som skete på en fabrik i Wolfsburg.

  Efter 2. Verdenskrig var fabrikken i Wolfsburg bombet, men tegningerne af VW Type 1 havde overlevet, og straks begyndte man at starte om på produktionen af bilen op igen for rede den tyske bilindustri.

  Bygget samme bil i 70 år!

  I Amerika havde man godt hørt om den lille bil man havde døbt Beetle, fordi dens form godt kunne minde om en sort bille. Selvom Beetle var udviklet til det tyske folk, blev Beetle’en en kæmpe succes i hele verden, hvor selv i Nordamerika var det den bedst sælgende import bil i 50’erne.

  I Mexico tog man også godt i mod den lille tyske bil, og inden længe åbnede VW en fabrik derover for at bygge flere Beetler til det Amrikanske marked. I alt blev der bygget over 20. mio. Beetle’er de næste 70 år, hvor den sidste Beetle kørte fra den Mexicanske fabrik i 2003.

  Hverdagshelten GTi.

  I 70’erne gør VW det igen, og denne gang udkommer de med en ny bil, som er den spirituelle overtager af Beetle’en. Modellen er en lille Hatchback, og får tildelt navnet Golf, som er taget efter Golfstrømmen, hvad var et tema for VW, at navndøbe deres biler efter vinde. Golf’en bliver en kæmpe succes, og starter ikke bar en klasse, som får kælenavnet “Golf-Klassen”, men i 1979 kommer så en sportslig model kaldet Golf GTi, som et sted var den første GTi-bil. VW bygger Golf og GTi’er de næste 45 år.

  Et af de største.

  VW er et af de største fabrikanter derude, og i dag ejer de Tjekkiske Skoda, Spanske Seat og mange andre fabrikanter. VW kalder selv gruppen for VAG-Gruppen, hvor næsten alle biler bruger samme teknik.

  I dag bygger VW stadig Golf’en, hvor ottende generation måske bliver den sidste, fordi VW går ind i en tid for elektriske biler. Golf’en kan i dag fås som en 5-dørs Hatchback eller Stationcar med forskellige drivlinjer, såsom benzin, diesel og endda som Plug In-Hybrid med op til 245 hk. Den nye GTi’en er måske også på sidste vers, hvor den heldigvis stadig er sjov som den var i 1979.

  Selvom Beetle’en udgik i 2003 - dog udgik den mange, mange år før i Europa - præsenterede VW for en gengivelse af af Beetle’en i form af den model de kaldte New Beetle i 1998. Den nye Beetle var det man i dag kan kalde for en livsstilsbil. Den var dog bygget på en VW Golf , og derfor brugte den også samme teknik. Desværre udgik den i 2019, på grund af et faldende marked salg.

  Danmarks mest solgte bil.

  2013 præsenterede VW for deres mindste model kaldet UP!, og samme år blev den også døbt som årets bil i Danmark. Dog var det en utrolig bil da den kom frem, hvor aldrig havde man kunne købe en så billig bil med så meget sikkerhed, hvor den var den første bil i sin klasse med Automatisk nødbremse. UP!’en kom også i en elektrisk version. VW Up! var i mange år den mest solgte bil, som den snuppede fra Toyota og deres lille Aygo.

  Det tredje kapitel.

  VW kalder deres nye elbil for I.D 3, og det skal forstås at det er næste kapitel i VW’s lange historie, hvor VW Type 1 Beetle var det første kapitel, så var VW Golf det andet, vil I.D 3 blive det tredje. I.D.3 er nemlig hvad man kunne kalde for den spirituelle Golf i dag.

  I.D 3 ligner måske også en bil på samme størrelse som Golf’en, men den har næsten samme kabineplads som en VW Passat Variant. Dog findes deres også en større version kaldet I.D 4, og den er næsten lige så stor som en VW Tiguan inden i.

  VW har mange flere elbiler i vente, og for nylig indgik VW et samarbejde med Ford om at producere elektriske varebiler.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel