cover
Bilhandel

Brugte Tesla til salg

Søg blandt 182 brugte Tesla til salg fra 75 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Drivmiddel

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Tesla modeller

  Spar op til 80.000 kr

  De største besparelser på Tesla

  Nedsat pris

  Spar 80.000 kr

  499.900 kr

  419.900 kr

  Tesla Model S

  75

  75 kWh
  2/2018
  56.000 km
  El

  419.900 kr

  Nedsat 80.000 kr (før 499.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Tesla

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 182 brugte Tesla vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Tesla fra 75 forhandlere.

  Udvalgte brugte Tesla

  Find din perfekte Tesla fra 269.800 kr

  Populært udstyr på Tesla

  Fartpilot (152)

  Klimaanlæg (151)

  Sædevarme (150)

  Bakkamera (149)

  Navigation (149)

  Nøglefri (147)

  Alufælge (145)

  Parkeringssensor (122)

  Vognbaneassistent (122)

  El-ruder (109)

  Fjernlysassistent (92)

  Aircondition (67)

  Træk (35)

  Soltag (12)

  Apple CarPlay (8)

  Android Auto (6)

  Xenonlys (4)

  Nysynet (2)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Tesla der har et specifikt udstyr. “Fartpilot” og “Klimaanlæg” er det mest almindelige udstyr på Tesla. Du kan også finde en Tesla der kan køre med trailer, da 35 biler har anhængertræk.

  Det koster en Tesla

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Tesla kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Tesla

  Brugte Tesla

  Tesla Motors er oprettet af iværksætterne Elon Musk, Martin Eberhard, Marc Tarpenning JB Straubel og Ian Wright i 2003.

  Deres mål var at bygge en elektrisk bil, som faktisk kunne bruges i hverdagen og så måtte den ikke se grim ud. Noget som var meget typisk for elbilerne dengang. Navnet Tesla var taget fra den Serbisk-Amerikanske opfinder Nikola Tesla.

  Den første elektriske sportsvogn

  Elon Musk var ikke med for starten af Tesla’s begyndelse. Han hoppede med på den elektriske bølgen året efter i 2004, hvor han bidrog meget af den formue han tjente efter han solgte PayPall.

  Den første bil Tesla kom med var i 2009 med Tesla Roadster. Tesla Roadster var bygget på en engelsk Lotus Elise da den bil havde et let karosseri, og det var perfekt match dengang for at udvikle en bil med tunge batterier.

  Dog blev Tesla Roadster aldrig den store succes man havde håbet på, men Tesla gav ikke bare så let op.

  Tesla sætter et aftryk i verden

  Man havde i mange år snakket om at elbilerne var fremtiden for bilindustrien, men der var aldrig rigtigt en bilfabrikant som havde turde at tag springet. Grunden skyldes måske at infrastrukturen dengang ikke var særlig udbredt med ladestander i verden, og så kørte elbilerne bare dengang generelt ikke særlig langt på en opladning.

  Det ville Elon gøre noget ved med sin næste bil kaldet Model S. Den ville ikke ligne alle de andre elektriske biler dengang, hvor den i stedet skulle se dyr og fremtids-agtig ud. Den ville også køre over 300 km på en opladning - og det var under en tid hvor selv de bedste elbiler dengang kørte omkring 100 km på en opladning.

  I 2012 kom den så. Model S tog verden med en strom. Aldrig før havde man troede at en elbil kunne fungere så godt.Ikke nok med at den kunne køre langt på en opladning, så så den flot ud. Det var især i Norge at Tesla blev et hit, hvor Norge var det land de solgte flest biler i Europa. Langsom var den heller ikke. På grund af Model S kørte på strøm, betød det at der var ingen gear som den skulle finde. Den ville bare køre med det samme, og det gjorde at den var hurtigere end de fleste benzindrevne Sportsvogne fra 0-100 dengang.

  Tesla’s program i dag

  I dag sælger Tesla deres Model S endnu, hvor den har været igennem to Facelifts. Den ligner sig selv, men i kabinen er der sket forandringer siden 2012. Det er dog Model 3 som er den allermest solgte Tesla og elbil i Danmark. Den er lidt mindre en Model S, men koster også noget mindre. Model 3 giver også meget elbil for pengene med en lang rækkevidde og så er den heller ikke langsom.

  Model 3 har også en forhøjet søsterbil med navnet Model Y. Den er bygget på Model 3, men har mere frihøjde og skal sælges som mærkets første Crossover.

  Den største Model Tesla sælger lige nu hedder Model X, og det er en kæmpe SUV med et design som ingen andre biler i dag. Det er tydeligt at Tesla designer biler som man normalt kun vil tro er muligt på en konceptbil. Model X to bagerste døre kan åbne lodret op. Det som man kalder for “Mågevingedøre”.

  Tesla har for starten ment at elektriske biler var - og er fremtiden. Allerede i 2012 præsenterede Elon Musk for det han kaldte for Superchager opladeren. Målet med dem var at der skulle være så mange af dem som muligt i verden, så det var nemt og hurtigt at oplade sin elbil. I dag er der 20.000 af dem på verdensplan.

  Tesla’s fremtid

  Der har været snak om at Elon Musk, der i dag ejer mærket alene, havde tænkt sig at sælge det. Dog tyder det ikke på at sker i den nærmeste tid. De første fire bilers bogstav gav ordet S3XY, som var Elon’s idé fra starten af at kalde dem det. Dog kunne han ikke få lov at kalde Model 3 for Model E, da navnet allerede var taget hos Ford med deres Model E. Derfor blev det til Model 3.

  De næste modeller på skud vil være en ny version af deres Roadster. Dog vil den nye Roadster være bygget af Tesla helt fra bunden af og vil kunne køre fra 0-100 på blot 1,1 sekund! Cybertruck kalder han den kommende elektriske Pick-Up Truck, som er en af de mest ventet biler i verden.

  Dog 2023 vil Tesla’s mindste model lande, som er eksklusivt bygget til Europa. Den vil koste under 200.000 kr. og være moderne som de andre i klassen, som koster meget mere.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel