cover
Bilhandel

Brugte Renault Twingo til salg

Søg blandt 40 biler til salg fra 25 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 6.000 kr

  De største besparelser på Renault Twingo

  Nedsat pris

  Spar 6.000 kr

  74.990 kr

  68.990 kr

  Renault Twingo

  1,0 SCe 70 Expression

  2/2015
  24.991 km
  Benzin
  70 hk

  68.990 kr

  Nedsat 6.000 kr (før 74.990 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Renault Twingo

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 40 brugte Renault Twingo vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Renault Twingo fra 25 forhandlere.

  Udvalgte brugte Renault Twingo

  Find din perfekte Renault Twingo fra 29.900 kr

  Renault Twingo med anhængertræk

  Gør din bil mere praktisk med anhængertræk

  Populært udstyr på Renault Twingo

  El-ruder (34)

  Aircondition (32)

  Fartpilot (24)

  Alufælge (18)

  Bakkamera (15)

  Navigation (15)

  Klimaanlæg (14)

  Apple CarPlay (11)

  Android Auto (8)

  Parkeringssensor (7)

  Sædevarme (7)

  Træk (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Renault Twingo der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Aircondition” er det mest almindelige udstyr på Renault Twingo. Du kan også finde en Renault Twingo der kan køre med trailer, da 1 bil har anhængertræk.

  Det koster en Renault Twingo

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Renault Twingo kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver Renault Twingo

  Andre populære brugte Renault modeller

  Renault Twingo

  Se udvalget af brugte Renuault til salg på Bilhandel 

  Brugt Renault Twingo

  Den fransk-producerede mikrobil Renault Twingo har været kørende siden foråret 1993. Med sin begrænsede størrelse er modellen fra Renault nem at parkere og navigere rundt i, i selv tung trafik. Hvor Renault Twingoen har gennemgået flere forandringer og ændringer, siden de første modeller kom til, har bilerne været notorisk kendte for, at kunne køre langt på literen og have sikkerheden i orden. Tredje generationen af Renault Twingo er således af Euro NCAP blevet tildelt fire ud af fem mulige stjerner for sikkerheden, mens de forskellige modeller af brugte Renault Twingo alle har præstere godt i diverse køretests.

  En mikrobil med charme

  Navnet Twingo stammer kommer fra de tre ord twist, swing og tango, hvilket refererer til, at det er en bil som er nemt at navigere rundt i, i selv tung trafik, da der altid er plads til at klemme modellen ind på en snæver parkeringsplads. Ideen med bilen var at forene en mikrobil med end MPV, hvoraf resultatet blev en Twingo. En brugt Renault Twingo er derfor heller ikke verdens største bil, hvor modellen er bygget til fire passagerer. De forskellige modeller og generationer af modellen fås både som tre- og femdørs hatchback, hvor det også på de forskellige modeller findes både nogle med forhjulstræk og baghjulstræk. Renault Twingoen fås også med forskellige motorer, hvoraf den kan findes både som benzin- og dieselbil.

  Køb en brugt Renault Twingo

  En brugt Renault Twingo er en rigtig klassiker, hvoraf de første modeller snart nærmer sig 20 år på vejene. En brugt Renault Twingo er god som arbejdsbil, da den både er funktionel men samtidig billig i brændstof. Hos Bilhandel.dk har vi således solgt mange Twingoer af de forskellige modeller, og på vores hjemmeside kan du således gå på opdagelse i vores store udvalg af brugte biler, og finde den Renault Twingo som lige passer til dig.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel