cover
Bilhandel

Brugte Renault Megane IV til salg

Søg blandt 77 biler til salg fra 52 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 30.000 kr

  De største besparelser på Renault Megane IV

  Nedsat pris

  Spar 30.000 kr

  249.800 kr

  219.800 kr

  Renault Megane IV

  1,6 E-Tech Zen Sport Tourer

  6/2021
  36.000 km
  Hybrid (benzin/el)
  160 hk

  219.800 kr

  Nedsat 30.000 kr (før 249.800 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Renault Megane IV

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 77 brugte Renault Megane IV vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Renault Megane IV fra 52 forhandlere.

  Udvalgte brugte Renault Megane IV

  Find din perfekte Renault Megane IV fra 124.900 kr

  Populært udstyr på Renault Megane IV

  El-ruder (77)

  Sædevarme (73)

  Alufælge (72)

  Klimaanlæg (72)

  Fartpilot (71)

  Navigation (71)

  Parkeringssensor (64)

  Nøglefri (49)

  Vognbaneassistent (49)

  Aircondition (33)

  Træk (33)

  Apple CarPlay (32)

  Fjernlysassistent (30)

  Bakkamera (25)

  Android Auto (20)

  Soltag (2)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Renault Megane IV der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Sædevarme” er det mest almindelige udstyr på Renault Megane IV. Du kan også finde en Renault Megane IV der kan køre med trailer, da 33 biler har anhængertræk.

  Det koster en Renault Megane IV

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Renault Megane IV kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver Renault Megane IV

  Andre populære brugte Renault modeller

  Renault Megane IV

  Vores store udvalg af brugte  Renault Megane I V til salg 

  Brugt Renault Megane I V

  Renault Megane I V er fjerde generation i den franske bilproducent Renaults Megane-serie. De første nye biler af mærket Renault Megane blev solgt tilbage i 2016, hvor bilen fjerde generation også har fået tilnavnet Renault Megane Grand Coupe. Foruden en høj score med fem ud af fem stjerne i Euro NCAP crashtest, er modellen fra Renault også kendt for at på flere af sine modeller at have en rigtig kraftig motor, og det nyeste udstyr inden for sikkerhed og komfort.

  Moderne familiebil med fart på

  En brugt Renault Megane I V blev efter offenliggørelsen af bilen, beskrevet som en moderne familiebil. Bilen fås således også med mange forskellige motorer, alt afhængig af om du ønsker at køre benzin, diesel eller PHEV (plug in hybrid). De fleste af modellerne klarer således nemt at gå fra 0-100 på under 10 sek. Muligheden for at få bilen med en bæredygtig motor som med PHEV, som er noget mere miljøvenligt end alternativerne, har gjort at du med en brugt Renault Megane I V med god samvittighed, kan sætte dig i bilen og køre på kør-selv-ferier med familien. En brugt Renault Megane I V fås både som 5-dørs hatchback, 5-dørs stationcar og 4-dørs sedan. De forskellige modeller findes ligeledes både med manuel- og automatgear, ligesom at bilen er udstyret med det nyeste teknologi inden for familiebiler såsom fartpilot, parkerings- og regnsensor, 2-zoners klimaanlæg, fjernlysassistent, vejbaneassistent og meget mere.

  Køb en brugt Renault Megane I V

  En brugt Renault Megane I V er et godt valg, for dig der gerne vil have en smart og sporty bil, som både gerne må være rummelig og komfortabel, men samtidig også skal kunne bringe noget fart over feltet. Hos Bilhandel.dk har du mulighed for at søge på vores mange brugte biler, inklusiv brugte Renault Megane I V, og finde lige den model der passer til dig og dit behov.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel