cover
Bilhandel

Brugte Mercedes C-Klasse til salg

Søg blandt 408 brugte Mercedes C-Klasse til salg fra 139 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 70.000 kr

  De største besparelser på Mercedes C-Klasse

  Nedsat pris

  Spar 70.000 kr

  1.369.800 kr

  1.299.800 kr

  Mercedes C63

  4,0 AMG Cabriolet aut.

  3/2017
  19.000 km
  Benzin
  476 hk

  1.299.800 kr

  Nedsat 70.000 kr (før 1.369.800 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Mercedes C-Klasse

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 408 brugte Mercedes C-Klasse vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Mercedes C-Klasse fra 139 forhandlere.

  Udvalgte brugte Mercedes C-Klasse

  Find din perfekte Mercedes C-Klasse fra 79.500 kr

  Populært udstyr på Mercedes C-Klasse

  Fartpilot (332)

  Alufælge (324)

  Klimaanlæg (320)

  Sædevarme (313)

  Navigation (301)

  El-ruder (282)

  Bakkamera (227)

  Parkeringssensor (223)

  Nøglefri (167)

  Fjernlysassistent (157)

  Apple CarPlay (145)

  Aircondition (115)

  Android Auto (97)

  Træk (89)

  Vognbaneassistent (79)

  Soltag (38)

  Nysynet (5)

  Xenonlys (2)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Mercedes C-Klasse der har et specifikt udstyr. “Fartpilot” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Mercedes C-Klasse. Du kan også finde en Mercedes C-Klasse der kan køre med trailer, da 89 biler har anhængertræk.

  Det koster en Mercedes C-Klasse

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Mercedes C-Klasse kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Mercedes C-Klasse

  Andre populære brugte Mercedes modeller

  Brugte Mercedes C-Klasse

  Helt fra starten af det 20. århundrede har man kunne identificere den velkendte Mercedes-stjerne på biler rundt på hele kloden. Og det kan trygt siges, at antallet af solgte biler kun er steget herfra. Det tyske bilmærke har lanceret flere modelserier, og i starten af 90’erne kom den første generation af serien C-klassen. Siden da er der introduceret flere nye generationer, hvoraf den seneste var i 2018. Kendetegnet ved C-klassen er, at det var den mindste personbil med forhjulstræk.

  C-klassens udvikling

  Denne modelserie indeholder flere forskellige modeller. Den første generation blev den første af mærkets personbiler, der var med forhjulstræk. Som udviklingen kørte fremad, gik C-klassen fra at være en firedørs personbil til en stationcar for senere at lave en smart todørs sportscoupé. Mercedes har altså helt fra start stræbet efter at ramme et bredere segment hos borgerne samtidig med at bibeholde en god kvalitet. Nu er vi i 2018 og den nyeste C-klasse-generation er i dette år blevet lanceret.

  Den nye Mercedes C klasse er teknologisk fremdrivende og praktisk. Der er sket mange ændringer i denne klasse. Infotainment-skærmen er et ekstraudstyr sammen med blandt andet bakkamera, parkeringscensorer og navigation i det, Mercedes kalder for Advantage-pakken.

  Mennesket og motoren

  Den ultra skarpe grafik og det nemme navigationssystem betyder bl.a., at selv de lidt vanskeligere opgaver at udfører på f.eks. navigationssystemet bliver nemmere at håndtere, selv når man er på farten.

  Ikke nok med selve det elektroniske og æstetiske udstyr indvendig i kabinen, er den nye C-klasse også spædet til med nye mekanismer i motorens forskellige dele. Men den nye 1,5 L turbomotor med 184 hestekræfter er der altså kommet denne nye mekanik, de kalder for C200. Pointen er, at den er tilkoblet et elektrisk 48-voltsystem, som tilføjer 14 ekstra hestekræfter, når maks acceleration tages i brug.

  Herudover er der tilføjet et andet element, der gør det mere blødt og gennemført at køre på vejene. Systemet kan nemlig finde ud af at lagrer el, når bilen bremser og sørger hermed for, at C-klassen triller uden besværlighed, når du slipper speederen for at spare brændstof. Forbruget kan nu komme helt ned på 15,9 og 16,7 km/l. Det kan også ses, at der er lånt en smule fra E-klassen. Den populære model, C220d, fra C-klassen har nemlig fået tilført dieselmotoren fra E-klassen, og den yder derfor nu 194 hestekræfter.

  Bilen har også fået tilført LED-lygter, der lyser helt op til 650 meter frem. Det kan derudover også tilføjes, at den selvkørende del af bilen, som er set før, har fået tilføjet et ekstra element. Selv om der ikke er striber på vejen, kan bilen holde sig inden på sporet helt automatisk, vel og mærket der kører en bil foran. Den kan siges at følge trop. Ikke nok med det tilpasser den sig også vejens forløb. Hvis vejen forud kurver til den ene eller anden side kan bilen følge med. Dette gælder også hastigheden, der justeres efter vejens forløb – om det er i en rundkørsel eller et kryds f.eks.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel