Bilhandel
Søg
lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu
iconGratis rådgivning til dit bilkøb
iconFlere end 1.000 kvalitetstjekkede forhandlere
iconTryghed for en god handel
iconSælg din bil gratis

  Kategori

  Udvid/fold sammen

 • Stamdata og detajler

  Udvid/fold sammen
 • Mærke
 • Model
 • Variant
 • Tilføj søgekriterie

  Tilføj flere mærker/modeller


 • Fritekst
 • Biltype
 • Årgang
 • Pris
 • Kilometerstand
 • Drivmiddel
 • Km/L
 • Rækkevidde
 • Batterikapacitet (kWh)
 • Ydelse (HK)
 • Gear
 • Sælger

Vi har fundet

38 brugte Land Rover til salg

Land Rover

Fjern søgeparameter

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter
Ryd filtre
Gem søgning
listevisning
gittervisning

Sorter efter

Udvidet garanti
4,4 SDV8 HSE Dynamic aut.
Gem
999.900 kr
Pris

10/2018

61.000 km

Diesel

11.7 km/l

339 hk

Automatgear

Forhandler

Silkeborg

Sand Jensen Automobiler A/S
Skriv til sælger
Nedsat pris
Udvidet garanti
3,0 SDV6 Autobiography Dynamic aut.
Gem
575.000 kr

Nedsat 24.000 kr (før 599.000 kr)

3/2015

132.000 km

Diesel

14.3 km/l

306 hk

Automatgear

Forhandler

Hørsholm

NORD Leasing ApS
Skriv til sælger
Notifikation
Notifikation
Fandt du ikke hvad du søgte?

Gem søgningen og få automatisk besked, når vi finder biler der matcher din søgning

Land Rover

Fjern søgeparameter

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter
Notifikation
Notifikation
Fandt du ikke hvad du søgte?

Gem søgningen og få automatisk besked, når vi finder biler der matcher din søgning

Land Rover

Fjern søgeparameter

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter

Land Rover var det Engelske svar for den Amerikanske Willys Jeep , og modellens historie startede tilbage i år 1947, to år efter 2. Verdenskrig. Dengang kunne den Engelske hær godt se at de manglede en bil, der minde om hvad Amerikanerne havde bygget under krigen. Et køretøj som kunne køre i alt slags vejr og alt slags terræn. Det var starten af den første model, som de kaldte for Land Rover.

Den første Land Rover, som også blev kaldt for Serie 1, blev bygget af den Engelske Rover koncern. Man udnyttede Land Rover’s chassis til at bygge forskellige modeller af den, hvor der b.la. kom en militær ambulance ud af den. Noget der gjorde Land Rover utrolig, var dens unikke evner til at kunne køre Off-Road end andre biler, og hurtigt blev Land Rover populær hos civile personer, og det var også især landmændene der købte dem dengang.

Første luksus SUV.

I 1969 udvide Rover programmet med en ny model, som fik tildelt navnet Range Rover. Navnet Range Rover gjorde man for at skelne Land Rover fra Range Rover, da Range Rover skulle ses som en personbil end hvad Land Rover havde tilbudt. Jeep havde allerede gjort det samme, hvor de dengang kom med en model kaldet Wagoneer, men til forskel var Range Rover’eren bygget til at være luksusbil. Den første Range Rover bliver bygget helt op til 1996.

I starten af 80’erne introducer Land Rover en ny version af den originale model fra 40’erne. Den hedder Defender, og kan fås i en 90 og 127- udgave, hvad er opkaldt efter hjulstørrelsen på den. Defenderen bliver populær som militær bil og erhvervsbil verden over.

I 1994 overtog BMW Land - og Range Rover, og dertil kom en helt ny Range Rover som var modellen der gjorde mærket populær hos de velhavende. Modellen hed fortsat bare Range Rover, og var også den første til at modtage en BMW-motor.

Årene inden BMW overtog mærket, kom Land Rover ud med en model kaldet Discovery, som var den største model Land Rover havde bygget. Den var skabt til at kunne køre steder andre biler ikke kunne med sine Off-Road evner. Modellen blev også solgt i Japan med et Honda logo på fronten. Den hed Honda Crossroad.

Måske var Range Rover et mærke for de velhavende, men i 1996 introducerede Land Rover for den lille model kaldet Freelander, som var til at betale for dengang. Dog blev modellen aldrig rigtig populær.

Godt gang i salget.

Salget begyndete virkelig at tag fart igennem 00’erne, hvor mærket for alvor blev set som et prestige bilmærke at eje. Det var især med den nye Range Rover fra 2001, som bliver den mest populære model mærket havde bygget. Land Rover blev også sammenlignet med de dyre Luksus Sedan’er fra Tyskland, trods for at Range Rover kun kunne købes som en SUV.

Dog solgte BMW Land Rover til Ford i 2001, og de havde planer om at gøre Land Rover til en mere moderne bil end det nogensinde havde været før. Dog beholdte BMW stadig på Range Rover, som de først solgte til Ford i 2006. Den første model fra Land Rover, under Ford-perioden, var en ny generation af Discovery. Den var nu blevet mere civiliseret og en praktisk familiebil, som kunne rumme op til 7-personer. Dog kunne den stadig køre steder andre i klassen ikke kunne med sine utrolige Off-Road egenskaber.

I 2008 sælger Ford Land Rover, Range Rover og Jaguar til indiske TATA Motors, som har eget mærkerne siden.

Et farvel til en legende.

Siden 80’erne havde man holdt live i Defender’en, som igennem årene havde fået nyt design og moderne motorer. Desværre måtte Land Rover indse at modellen ikke kunne bestå de hårde Emissionskrav, og i 2016 stoppede produktionen af Defender’en. Dog skete det med et brag, hvor en begrænset udgave kaldet Works, fik en V8 motor med hele 405 hk.

Roverne i dag.

I dag findes mærkerne Range Rover og Land Rover endnu, og de bygger også stadig den store velkendte Discovery og den luksuriøse Range Rover. Dog har man igennem tiden også introduceret for en mindre Range Rover Sport. Den er bygget på den større Range Rover, men er en smule mindre.

I disse tider har man også gjort Range Rover grøn med introduktionen af Range Rover Sport Plug In-Hybrid. For de fartglade findes der også en SVR-udgave, som står for Special Vehicle Racing, og betyder at man har gjort den virkelig hurtig med hele 575 hk fra en V8 med kompressor.

Freelander’en blev aldrig populær, men i stedet kom der to modeller som overtog for den. Den ene hed Evoque, som var en flot lille kompakt model fra Land Rover. Den anden hed Discovery Sport, der i sit design lignende en formindsket udgave af den større Discovery. Begge biler kan i dag også fås i en Plug In-Hybrid version, der får hjælp af en lille tre-cylindredet motor med over 300 hk.

I 2020 vælger man at genoplive den legendariske Defender, som vil kunne fås i en tre - og femdørs version. Desuden bliver en varebil også introduceret, samt en ny hurtig model med V8-motor som i de gamle dage.

 

Vis mere

Se alle modeller
Se alle biltyper
Se alle brændstoftyper

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel