cover
Bilhandel

Brugte Jeep til salg

Søg blandt 40 brugte Jeep til salg fra 25 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Jeep modeller

  Spar op til 50.000 kr

  De største besparelser på Jeep

  Nedsat pris

  Spar 50.000 kr

  649.900 kr

  599.900 kr

  Jeep Grand Cherokee

  3,0 MJT Summit 4x4 250HK 5d 8g Aut.

  11/2017
  54.000 km
  Diesel
  250 hk

  599.900 kr

  Nedsat 50.000 kr (før 649.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Jeep

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 40 brugte Jeep vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Jeep fra 25 forhandlere.

  Udvalgte brugte Jeep

  Find din perfekte Jeep fra 199.900 kr

  Populært udstyr på Jeep

  Alufælge (33)

  Nøglefri (31)

  Sædevarme (30)

  Klimaanlæg (29)

  Parkeringssensor (29)

  Fartpilot (26)

  El-ruder (25)

  Navigation (22)

  Vognbaneassistent (21)

  Apple CarPlay (20)

  Bakkamera (17)

  Træk (16)

  Android Auto (13)

  Adaptiv fartpilot (12)

  LED forlygter (11)

  Auto. nødbremse (9)

  Ratvarme (9)

  Dæktryksmåler (8)

  Aircondition (7)

  Elektrisk bagklap (5)

  Fjernlysassistent (5)

  Auto. parkering (4)

  Soltag (4)

  Blindvinkelassistent (1)

  Kurvelys (1)

  Panoramatag (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Jeep der har et specifikt udstyr. “Alufælge” og “Nøglefri” er det mest almindelige udstyr på Jeep. Du kan også finde en Jeep der kan køre med trailer, da 16 biler har anhængertræk.

  Det koster en Jeep

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Jeep kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Jeep

  Brugte Jeep

  Jeep har de sidste 50 år, været nogle af de førende inden for SUV og Off-Roaders. Det hele begyndte tilbage under Anden verdenskrig. Den Amerikanske hær ledte efter et let transportmiddel, der kunne køre i det selv værste terræn man kunne finde i Europa.

  En masse forskellige forslag kom på bordet fra forskellige Amerikanske fabrikanter. Ford kom med deres GP og det gjorde et andet Amerikansk mærke også. Til sidst bød Willys–Overland Motors på en model de kaldte for Willy’s Jeep. De fik alle tre lov at udvikle og bygge 1500 eksemplar.

  Til fælles så så alle tre biler meget ens ud, og derfor var det ikke altid nemt at se forskel for dem. Derfor var det meget normalt at soldaterne kaldte alle modellerne - om det var en Ford eller andet - for Jeep. Det betød at Jeep fik en god omtale. Der gik heller ikke længe før at den Amerikanske regering fik bestilt over 700.000 Jeep’s.

  En Amerikansk helt

  Efter krigen fik Jeep endnu et godt ry. Det var nemlig bilen som var med til at redde verden. Trods for Jeep var et militærkøretøj, stoppede det ikke privatpersoner for at købe dem. Med sit gode ry, så var det ikke svært at sælge den rundt omkring i verden. De første modeller blev bygget af Willys–Overland Motors, men senere købte forretningsmanden Henry J. Kaiser, og omdøbte den til Kaiser-Jeep.

  Starten af 70’erne solgte han Jeep til American Motors Corporation, som i dag ejes af Chrysler. Jeep blev dog først populær i Danmark, i starten af 90’erne, hvor denne biltype først begyndte få sin popularitet. I dag lever Jeep stadig i vidder, hvor mærket er gået ind i en grøn tid med Hybrider og endda en elektrisk version.

  Ikke så meget en benzinsluger mere.

  Jeep’s krigstid er længe talte, heldigvis. Danmark er måske ikke landet for hvad en Jeep er bygget til, så har der også i gennem tiden været et par civile modeller. Store tørstige benzinmotorer er også over, hvor man skal nærmest 10 år tilbage for at finde en med 8-cylinder.

  I nyere tid har Jeep kunne fås med en dieselmotor, som har været den mest foretrukne motor i Danmark. I tidens løb har den været solgt med Mercedes diesel og til sidst med Fiat diesel.

  Af modeller har Grand Cherokee og den mindre Cherokee været meget udbredt herhjemme. Efter introduktionen af 2005-årgangen, blev den model bygget på en Mercedes ML-platform. Jeep Renegade var Jeep’en for os Europæer. En smart kompakt Crossover, som i virkeligheden var en Fiat 500 X Det var også den første Jeep med Forhjulstræk. Dog kunne man tilkøbe den med firehjulstræk. Renegade blev et ret stort hit i Danmark.

  Det helt store skridt for Jeep skete i 2020, hvor de introducerede Jeep Renegade og deres lidt større Compass med Hybrid. De var to kompetente Crossover til en konkurrencedygtig pris. Da det ikke var nok, så fik Jeep også deres første Elektriske model med deres Wrangler 4Xe.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel