cover
Bilhandel

Brugte Dacia til salg

Søg blandt 109 brugte Dacia til salg fra 68 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Dacia modeller

  Spar op til 10.000 kr

  De største besparelser på Dacia

  Nedsat pris

  Spar 10.000 kr

  99.900 kr

  89.900 kr

  Dacia Logan Stepway

  0,9 TCe 90 Prestige MCV

  12/2017
  108.000 km
  Benzin
  90 hk

  89.900 kr

  Nedsat 10.000 kr (før 99.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Dacia

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 109 brugte Dacia vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Dacia fra 68 forhandlere.

  Udvalgte brugte Dacia

  Find din perfekte Dacia fra 89.900 kr

  Dacia med største batterikapacitet

  Jo større batteri, jo længere rækkevidde. Her vises de Dacia der er til salg med det største batteri

  Populært udstyr på Dacia

  Aircondition (82)

  Fartpilot (77)

  El-ruder (76)

  Sædevarme (72)

  Parkeringssensor (55)

  Navigation (50)

  Træk (47)

  Bakkamera (34)

  Alufælge (32)

  Apple CarPlay (13)

  Android Auto (11)

  Klimaanlæg (11)

  Nøglefri (5)

  Vognbaneassistent (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Dacia der har et specifikt udstyr. “Aircondition” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på Dacia. Du kan også finde en Dacia der kan køre med trailer, da 47 biler har anhængertræk.

  Det koster en Dacia

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Dacia kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Dacia

  Brugte Dacia

  For de fleste dansker er Dacia et nyt bilmærke, men sådan er det ikke i virkeligheden, hvor det Rumænske bilmærke startede tilbage i år 1966. Dengang hed de ikke Dacia men Uzina de Autoturisme Pitești eller bare UAP.

  Det var først i 1968, at de skiftede navn til det vi i dag kender som Dacia. Dengang fik Dacia lov til at bygge biler på Franske Renault’er, så som Renault 12 og Renault 8. De blev i stedet omdøbt til Dacia 1300 og 1100. Selv den legendariske Renault R8 Gordini blev til en Dacia, med den begrænset Dacia 1100 S.

  I Danmark var Dacia dog ikke særligt populær, hvor hen imod 70’erne, begyndte salget at halte og klagerne startede også over mærkets kvalitet omkring holdbarheden. Derfor besluttede Dacia at trække sig fra det Danske marked i starten af 80’erne.

  En Rumænsk revolution og Renault køber mærket.

  Igennem 90’erne solgte Dacia stadig biler bygget på forældet Renault’er fra 60’erne af. En af de mest mest ikoniske modeller fra Dacia var 1325 Liberta. Det var nemlig en hyldest til den Rumænske revolution i år 1989. Selvom tiderne i Rumænien så bedre ud, så blev det ikke bedre for Dacia, og i 1999 endte Renault med at købe mærket op.

  Det betød at de kom under Alliance med Renault og Nissan. Den første nye,nye Dacia var Logan. Den var stadig bygget på forældet Renault teknik, men denne gang var modellen lavet med sinde i at også sælge den i store dele af Europa.
  Logan’en kunne fås som en klassisk Kuffert-Sedan, Stationcar og Pick-up. Allerede i 2007 var der tanker om at tag den model til Danmark, men det skete aldrig da bilens sikkerhed ikke blev godkendt fra den danske side af.

  Et par år senere kom så Sandero Hatchback. Igen var bilen bygget på en forældet Renault, men Dacia Sandero tiltalte sig for mange Europæere. Det var en bil som ikke kostede særligt meget, og gav det man forventede af bil der blot skulle bruges fra A til B.

  Renault introduceres til Danmark igen.

  I 2013 skete det dog. Dacia kunne endelig få lov til at sælges i Danmark, hvor mærket lige kunne belønne sig til tre stjerner i den hårde Euro NCAP Crash-test - og det var lige præcis nok for de danske adgangskrav.

  I Danmark bød man velkommen til følgende modeller dengang, hvor de kom med Logdy, den billigste MPV på marked, Anden generation af Sandero og Logan MCV, da den Danske importør ikke kunne se et marked i at sælge den herhjemme som Sedan. Året efter kom så den populærer Off-Roader Dacia Duster i en Faceliftet udgave til Danmark.

  Du ser hvad du får

  Dacia lægger ikke skjul på det. Det er et discount mærke med billige løsninger og forældet teknik end konkurrenterne - men er det så slemt endda? Der var engang at Dacia virkelig var et forældet mærke, og heldigvis er det ikke sådan længere, selvom det stadig ikke er på mode med konkurrenterne mærker.

  Dog er Dacia ikke bare billig, men meget billig. Det man ser er det man får. Den nye Dacia Sandero fra 2021, er dog blevet mere moderne end nogensinde, hvor Dacia har brudt traditioner. Sandero blev den første Dacia til at modtage teknik fra nuværende Renault produkter, og var lige pludselig moderne som en Renault Clio fra samme årgang.

  Dog var det ikke sådan med forrige Sandero. Her var den noget billigere at se på, men vi Dansker købte den alligevel i massevis. Pladsen var omkring det samme som en bil B-segmentet, men kostede det samme som en bil i A-Segmentet. Og med udstyrsvarianten Stepway, så den heller ikke dårlig ud i designet med sit Rugged Off-Road look.

  Ingen kan gøre det billigere.

  Logdy skrev også mange overskrifter med sin ankomst i Danmark tilbage i 2013. Det var nemlig en 7-personers MPV til langt under 200.000 kr. for ny af. Dertil fik man også 3 års garanti/100.000 km. Pludselig var det billigere at købe en helt ny MPV i stedet for en fem år gammel brugt MPV fra de andre Europæiske mærker.

  Duster var også unik i sig selv. En ægte SUV, der rent faktisk kunne bruges til at køre Off-Road, til en pris som ingen af konkurrenter kunne hamle op med. Duster var specielt populær herhjemme som Arbejdsbil med Renault’s gennemtæsket 1,5 dieselmotor.

  Dacia ville også gerne havde en del af det elektriske marked, og igen valgte de at gøre det omvendt end konkurrenterne. Med den nye Dacia Spring Electric, fik man den perfekte grønne bybil til under 130.000 kr., og det gjorde den også til Danmarks billigste elbil.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel