Brugte Dacia til salg
Søg blandt 109 brugte Dacia til salg fra 68 forhandlere
Pris
Op til 100.000 kr
100 - 200.000 kr
Fra 200.000 kr
Drivmiddel
Km
Max 50.000 km
Max 100.000 km
Populære brugte Dacia modeller
Spar op til 10.000 kr
De største besparelser på Dacia
Bliv godt kørende i en brugt Dacia
Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 109 brugte Dacia vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Dacia fra 68 forhandlere.
Udvalgte brugte Dacia
Find din perfekte Dacia fra 89.900 kr
Dacia med Apple CarPlay
Leder du efter en bil med Apple CarPlay? Se nærmere på disse Dacia med Apple CarPlay
Find leasingtilbud på Dacia med en lav månedlig ydelse
Leasing af Dacia
Dacia med Android Auto
Leder du efter en bil med Android Auto? Se nærmere på disse Dacia med Android Auto
Brug for plads?
Find Dacia stationcar
Nye annoncer
Disse Dacia er lige sat til salg
Dacia med største batterikapacitet
Jo større batteri, jo længere rækkevidde. Her vises de Dacia der er til salg med det største batteri
Et lavt brændstofforbrug giver en god biløkonomi
Dacia der kører længst på literen
Fuld tryghed i din bilhandel
Dacia med udvidet garanti
En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.
Dacia med anhængertræk
Gør din bil mere praktisk med anhængertræk
Nyeste Dacia til salg
Spar mange penge ved at købe en næsten ny bil
Populært udstyr på Dacia
Aircondition (82)
Fartpilot (77)
El-ruder (76)
Sædevarme (72)
Parkeringssensor (55)
Navigation (50)
Træk (47)
Bakkamera (34)
Alufælge (32)
Apple CarPlay (13)
Android Auto (11)
Klimaanlæg (11)
Nøglefri (5)
Vognbaneassistent (1)
Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Dacia der har et specifikt udstyr. “Aircondition” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på Dacia. Du kan også finde en Dacia der kan køre med trailer, da 47 biler har anhængertræk.
Det koster en Dacia
Hvis du leder efter en god deal på en brugt Dacia kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.
Populære farver for Dacia
Brugte Dacia
For de fleste dansker er Dacia et nyt bilmærke, men sådan er det ikke i virkeligheden, hvor det Rumænske bilmærke startede tilbage i år 1966. Dengang hed de ikke Dacia men Uzina de Autoturisme Pitești eller bare UAP.
Det var først i 1968, at de skiftede navn til det vi i dag kender som Dacia. Dengang fik Dacia lov til at bygge biler på Franske Renault’er, så som Renault 12 og Renault 8. De blev i stedet omdøbt til Dacia 1300 og 1100. Selv den legendariske Renault R8 Gordini blev til en Dacia, med den begrænset Dacia 1100 S.
I Danmark var Dacia dog ikke særligt populær, hvor hen imod 70’erne, begyndte salget at halte og klagerne startede også over mærkets kvalitet omkring holdbarheden. Derfor besluttede Dacia at trække sig fra det Danske marked i starten af 80’erne.
Igennem 90’erne solgte Dacia stadig biler bygget på forældet Renault’er fra 60’erne af. En af de mest mest ikoniske modeller fra Dacia var 1325 Liberta. Det var nemlig en hyldest til den Rumænske revolution i år 1989. Selvom tiderne i Rumænien så bedre ud, så blev det ikke bedre for Dacia, og i 1999 endte Renault med at købe mærket op.
Det betød at de kom under Alliance med Renault og Nissan. Den første nye,nye Dacia var Logan. Den var stadig bygget på forældet Renault teknik, men denne gang var modellen lavet med sinde i at også sælge den i store dele af Europa.
Logan’en kunne fås som en klassisk Kuffert-Sedan, Stationcar og Pick-up. Allerede i 2007 var der tanker om at tag den model til Danmark, men det skete aldrig da bilens sikkerhed ikke blev godkendt fra den danske side af.
Et par år senere kom så Sandero Hatchback. Igen var bilen bygget på en forældet Renault, men Dacia Sandero tiltalte sig for mange Europæere. Det var en bil som ikke kostede særligt meget, og gav det man forventede af bil der blot skulle bruges fra A til B.
I 2013 skete det dog. Dacia kunne endelig få lov til at sælges i Danmark, hvor mærket lige kunne belønne sig til tre stjerner i den hårde Euro NCAP Crash-test - og det var lige præcis nok for de danske adgangskrav.
I Danmark bød man velkommen til følgende modeller dengang, hvor de kom med Logdy, den billigste MPV på marked, Anden generation af Sandero og Logan MCV, da den Danske importør ikke kunne se et marked i at sælge den herhjemme som Sedan. Året efter kom så den populærer Off-Roader Dacia Duster i en Faceliftet udgave til Danmark.
Dacia lægger ikke skjul på det. Det er et discount mærke med billige løsninger og forældet teknik end konkurrenterne - men er det så slemt endda? Der var engang at Dacia virkelig var et forældet mærke, og heldigvis er det ikke sådan længere, selvom det stadig ikke er på mode med konkurrenterne mærker.
Dog er Dacia ikke bare billig, men meget billig. Det man ser er det man får. Den nye Dacia Sandero fra 2021, er dog blevet mere moderne end nogensinde, hvor Dacia har brudt traditioner. Sandero blev den første Dacia til at modtage teknik fra nuværende Renault produkter, og var lige pludselig moderne som en Renault Clio fra samme årgang.
Dog var det ikke sådan med forrige Sandero. Her var den noget billigere at se på, men vi Dansker købte den alligevel i massevis. Pladsen var omkring det samme som en bil B-segmentet, men kostede det samme som en bil i A-Segmentet. Og med udstyrsvarianten Stepway, så den heller ikke dårlig ud i designet med sit Rugged Off-Road look.
Logdy skrev også mange overskrifter med sin ankomst i Danmark tilbage i 2013. Det var nemlig en 7-personers MPV til langt under 200.000 kr. for ny af. Dertil fik man også 3 års garanti/100.000 km. Pludselig var det billigere at købe en helt ny MPV i stedet for en fem år gammel brugt MPV fra de andre Europæiske mærker.
Duster var også unik i sig selv. En ægte SUV, der rent faktisk kunne bruges til at køre Off-Road, til en pris som ingen af konkurrenter kunne hamle op med. Duster var specielt populær herhjemme som Arbejdsbil med Renault’s gennemtæsket 1,5 dieselmotor.
Dacia ville også gerne havde en del af det elektriske marked, og igen valgte de at gøre det omvendt end konkurrenterne. Med den nye Dacia Spring Electric, fik man den perfekte grønne bybil til under 130.000 kr., og det gjorde den også til Danmarks billigste elbil.
Brug for hjælp?