cover
Bilhandel

Brugte Citroën til salg

Søg blandt 713 brugte Citroën til salg fra 211 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Citroën modeller

  Spar op til 30.000 kr

  De største besparelser på Citroën

  Nedsat pris

  Spar 30.000 kr

  369.900 kr

  339.900 kr

  Citroën C5 Aircross

  1,6 Plugin-hybrid Prestige EAT8 225HK 5d 8g Aut.

  13.2 kWh
  12/2022
  10.000 km
  Hybrid (benzin/el)

  339.900 kr

  Nedsat 30.000 kr (før 369.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Citroën

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 713 brugte Citroën vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Citroën fra 211 forhandlere.

  Udvalgte brugte Citroën

  Find din perfekte Citroën fra 24.800 kr

  Populært udstyr på Citroën

  El-ruder (529)

  Fartpilot (503)

  Sædevarme (497)

  Klimaanlæg (488)

  Parkeringssensor (357)

  Apple CarPlay (334)

  Alufælge (318)

  Aircondition (314)

  Android Auto (307)

  Træk (246)

  Navigation (213)

  Bakkamera (188)

  Vognbaneassistent (176)

  Dæktryksmåler (133)

  Nøglefri (131)

  Auto. nødbremse (95)

  LED forlygter (62)

  Blindvinkelassistent (52)

  Fjernlysassistent (45)

  Adaptiv fartpilot (42)

  Soltag (27)

  Elektrisk bagklap (26)

  Headup display (26)

  Kurvelys (19)

  Ratvarme (14)

  Auto. parkering (10)

  Nysynet (8)

  Nightvision (4)

  Panoramatag (4)

  Adaptiv undervogn (1)

  Xenonlys (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Citroën der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på Citroën. Du kan også finde en Citroën der kan køre med trailer, da 246 biler har anhængertræk.

  Det koster en Citroën

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Citroën kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Citroën

  Brugte Citroën

  André Citroën var en entreprenør, som startede ud med at bygge rustninger for den Franske hær under 1. Verdenskrig.

  Efter krigen stod André med et problem, fordi hans fabrik var helt tomt uden noget at fremstille. Derfor gik han i tænkeboksen. Allerede inden krigen, havde han haft erfaring med at udvikle Automobiler, hvor han tidligere havde arbejdet for et Fransk bilmærke kaldet Mors. Derfor gav det god mening at bygge en Automobil.

  Den første bil.

  I år 1919 præsenterede André Citroën for hans første bil. Bilen hed Citroën Type A som var efterfulgt af Citroën B Torpedo og Type C 5CV. Det samme år fik André Citroën også kontakt med Amerikanske GM, om de var interesseret i at købe det Franske bilmærke, men det var de ikke.

  Igennem årene udviklede André også militærkøretøjer, der var velegnet til at kunne bruges i Afrika. Disse køretøjer var nemlig ikke som andre militærkøretøjer fra samme tid. De var nemlig en Hybrid af en bil og et bæltekøretøj, hvor bilens forreste del havde hjul, mens bagenden kørte på larvefødder.

  Traction Avant - Verdens første moderne bil.

  Citroen’s succes tog virkelig fart med udviklingen af modellen med navn Traction Avant. Det var nemlig den bil som pionerede det man kalder for en monocoque-konstruktion. Det var også den første bil med torsionsfjedre og hydrauliske bremser. Alt det en moderne bil bruger i dag. Traction Avant var i produktion i 23 år med over 700.000 bygget.

  I 1935 så det noget skidt ud for mærket. André Citroén dør og mærket er på vej i en konkurs. Dog var det Franske dækmærke Michelin hurtig ud med pengepungen og endte med at overtage Citroén.

  Landmandens bil gemt væk.

  Inden 2. Verdenskrig startede var Ctiroén i gang med at udvikle sit næste vidunder. Modellen skulle ikke bare være den franske folkebil, men en bil som landmanden kunne køre i sin mark, uden at æggene i bilen ville gå itu. Dog måtte produktionen stoppes midlertidigt da 2. Verdenskrig begyndte.

  Tyskerne ville havde Citroën’s hjalp med til at fremstille lastbiler for den tyske hær med Ctiroén’s fabriker. Det var dog noget Ctiroén ikke gad, hvor de fandt på udtrykket “Køre langsomt”. Det var et udtryk de brugte på de lastbiler, som de nu udviklede for den Tyske hær, hvor Citroën med vilje byggede dem dårlige. Citroën gemte også den bil, som de havde årene inden udviklet for folket væk. Nogle blev blev kørt i søer, hvor andre blev gemt i lader.

  Efter krigen kom den bil med navnet 2CV, som var en lille billig bil. 2CV var i produktionen fra 1948 til 1990. I 50’erne kom den komfortable DS, som var den første bil i verden med hydrauliske affjedring. Noget som den tidligere Franske præsident Charles de Gaulle roste, efter han overlevede et attentatforsøg i en DS.

  Citroën i dag.

  I dag er det Franske bilmærke Citroën under partnerskab med det gigantiske selskab Stellantis, hvor Citroën bygger nogle af de mest komfortable biler i sin prisklasse. Dog droppede Citroën med Hydrauliske afjedering i 2015 med C5’eren.

  C5 findes dog stadig, hvor den nu er blevet til en Crossover. Den findes som det man kan kalde for den traditionelle Crossover eller i version kaldet C5 X, som er et mix mellem en Stationcar og Crossover.

  I 2014 udvidede Citroën’s deres mærke med et separat bilmærket kaldet DS, hvad var deres idé for et brand til kunderne i livsstilssegmentet. Uden tvivl har Citroën’s mest solgte bil i nyere tid været den lille C3. Prisen på den var virkelig skarp prissat, og det gjorde at mange dansker købte dem. Den mindre C1 har også været en populær bil herhjemme.

  Familiebiler med et skarpt design og komfort på første klasse.

  Da Citroën introducerede for Postmand Per bilen Berlingo i 90’erne, blev den biltype en hurtig succes. I dag er den biltype dog mindre populær, hvor Crossoverne har taget det marked. Dog holder Citroën stadig fast i Berlingo’en, hvor den har et design som ingen andre biler i den klasse. Berlingo’en tilbyder stadig utroligt meget plads, hvor den fås i en lang eller kort version og høj sine geniale skydedøre.

  Af mindre Crossover sælges der modeller med navnet Citroën C3 Aircross eller Cactus, som tidligere løb med titlen som årets bil. Til fælles for mange af de nye Citroën’er, kommer de med en undervogn kaldet “Det flyvende tæppe”, fordi at den nærmest flyver hen over vejen, hvor Citroën nok er den mest komfortable bil i sin prisgruppe.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel