cover
Bilhandel

Brugte Chevrolet til salg

Søg blandt 45 brugte Chevrolet til salg fra 37 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Chevrolet modeller

  Spar op til 50.000 kr

  De største besparelser på Chevrolet

  Nedsat pris
  Udvidet garanti

  Spar 50.000 kr

  749.900 kr

  699.900 kr

  Chevrolet Corvette

  5,8 V8 327cui. Cabriolet

  1/1965
  65.000 km
  Benzin
  350 hk

  699.900 kr

  Nedsat 50.000 kr (før 749.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Chevrolet

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 45 brugte Chevrolet vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Chevrolet fra 37 forhandlere.

  Udvalgte brugte Chevrolet

  Find din perfekte Chevrolet fra 28.500 kr

  Fuld tryghed i din bilhandel

  Chevrolet med udvidet garanti

  En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

  Populært udstyr på Chevrolet

  El-ruder (27)

  Aircondition (22)

  Sædevarme (17)

  Alufælge (15)

  Fartpilot (14)

  Træk (11)

  Klimaanlæg (7)

  Parkeringssensor (6)

  Navigation (4)

  Nysynet (2)

  Android Auto (1)

  Bakkamera (1)

  Dæktryksmåler (1)

  Fjernlysassistent (1)

  Nøglefri (1)

  Soltag (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Chevrolet der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Aircondition” er det mest almindelige udstyr på Chevrolet. Du kan også finde en Chevrolet der kan køre med trailer, da 11 biler har anhængertræk.

  Det koster en Chevrolet

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Chevrolet kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Chevrolet

  Brugte Chevrolet

  Chevrolet er et af de store Amerikanske bilgiganter, og en del af GM-koncernen. Mærkets historie starter helt tilbage i år 1911, hvor Chevrolet Motor Company startede ud som et meget eksklusivt bilmærke for de mere velhavende mennesker.

  Manden bag mærket hed Louis Chevrolet, som var tidligere racerkører og kom fra Schweiz. I starten af sin karrierer kørte han racerbil for Italienske FIAT, men hurtigt fik han et job i Philadelphia hos et firma der hed The Autocar Company.

  Dengang var hans opgave at udvikle racerbiler med forhjulstræk, hvad dengang ikke var set før. Mulighederne var store i Amerika og det ville han udnytte. derfor fik han sin bror med på ideén, om at starte deres helt eget bilmærke kaldet Chevrolet .

  Chevrolet i Europa

  I Europa så man ikke så meget til det Amerikanske mærke i starten. Dog havde man kendskab til nogle af deres sportslige modeller, såsom Camaro, Chevelle SS og Corvette’en.

  Det var også først gennem 90’erne, at Chevrolet begyndte at introducere biler specielt bygget for os europæer, hvor modeller som Lumina og Alero så lyset. Dog var bilerne svære at sælge på det gamle kontinent, da af afgiften var altid noget højrer for importeret Amrikanske biler end andre mærker. I 00’erne blev den større SUV blazer introduceret for det Europæiske marked.

  Daewoo udgår og Chevrolet bliver til Opel.

  Da Chevrolet var en del af GM-koncernen, fik man den idé at omdøbe det Koreanske mærke Daewoo til Chevrolet i starten af 00’erne, hvor Chevrolet i Europa var bygget til Europa. Det betød at Chevrolet nu brugte dele fra ældre Opel’er, som Daewoo havde gjort mange år før inden. Da bilerne var bygget i Europa, betød det også at afgiften var noget laver end tidligere.

  Det var starten på Chevrolet’s store succes i Europa, selvom mærket nu mere var Opel end “Chevrolet”. Omkring 2008 gik det for alvor stærkt for det Amerikanske mærke, hvor modellen Cruze blev introduceret. Den var bygget på en Opel Astra , derfor brugte den også et mere europæiske venligt motorprogram da det var samme motorer fra Opel. Cruze var en Sedan, men kom også til sidst i en Stationcar.

  Fra Cruze blev der også plads til en MPV. Modellen hed Olando, og igen var den bygget fra et eksisterende Opel-produkt. Orlando var en moderne MPV, men det der gjorde den populær var den lave startpris dengang, og det var noget konkurrenterne ikke kunne hamle op med.

  Dog var den mindste model den mest populære model herhjemme. Modellen i tale hed Spark, som virkelig slog igennem de danske salgslister dengang. Spark’en var en billig bil, men i forhold til konkurrenterne var den godt udstyret, samtidig kørte den heller ikke dårligt.

  Chevrolet må forlade Europa.

  I 2013 kom den kedelige melding om at Chevrolet måtte forlade det Europæiske marked, trods for den enorme succes de havde herover. I 2015 var det så helt slut med at kunne købe mærket i Europa. Dog kunne man stadig købe de vilde modeller som Camero eller Corvette endnu, hvor det skete gennem udvalgte forhandler, men at finde en officielt Chevrolet forhandler var helt slut.

  Heldigvis betød det ikke at man nu stod med en bil ikke længere kunne få dele til eller servicer mere. Da Chevrolet bund og grund var en Opel, så var det ikke særligt svært at finde dele til dem end andre Europæiske mærker.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel