Trænger din bil til en ny indkørsel?

Trænger din bil til en ny indkørsel?

Sponsoreret:

Vi renoverer vores huse, køber nyt tøj til os selv og slår græsset i haven for at holde den pæn. Vi bruger gerne tid, penge og energi på at forny os selv og vores hjem konstant, men ofte bliver bilen glemt i den sammenhæng. Vi burde bruge lige så mange kræfter på at give vores bil nyt liv, da vi i løbet af hele vores liv spenderer utallige timer i den. Din bils hjem er indkørslen, så hvorfor ikke starte der?

Vælg det billige alternativ

Det lyder som en god idé at give indkørslen en overhaling, men i praksis kan det gå hen og blive dyrt og tidskrævende. Det er i hvert fald den første tanke, der dukker op, når man hører, at fliserne skal graves op, og der skal lægges nye. Det behøver dog ikke at være så stort og dyrt et projekt, som man går og tror, da der selvfølgelig findes billigere alternativer til det dyre grus, der oftest lægges under fliser. Et alternativ kunne eksempelvis være knust beton. Hvis du gerne vil se pris på knust beton, så vil vi anbefale dig at tjekke hjemmesider som knust-beton.dk. Hjemmesiden giver et overskueligt overblik over materialet, priser og levering, hvis du mangler at få uddybet nogle informationer efter at have læst artiklen.

Hvorfor knust beton?

Normalvis bruges der grus, når der lægges fliser, og grus er et forholdsvis dyrt materiale. Derimod fremstilles knust beton af overskydende beton fra byggepladser og nedrivninger, og det er derfor et 100 % rest- og genbrugsmateriale. Dette er netop grunden til, at det er billigere end grus, fordi det ikke skal produceres fra bunden. Vi befinder os også i en tid, hvor det er populært at være bevidst omkring, hvor meget materiale, mad og tøj, vi spilder og smider ud, og derfor er det altid en god idé at anvende genanvendelige materialer. Samtidig er knust beton også særligt egnet til at lægge fliser i en indkørsel, da produktet ikke er lige så modtageligt over for vand, som grus er. Dette er essentielt i en indkørsel, da en indkørsel skal kunne stå imod alt slags vejr, og vejret i Danmark er jo netop meget vådt, blæsende og koldt.

Vælg dernæst belægning

Når du har fået lagt et lag med det knuste beton, mangler du blot belægning oven på, og så er din indkørsel allerede så god som ny. Du skal dog først overveje, hvilken type belægning du ønsker at bruge, da der er forskel på, om din indkørsel eksempelvis er stor eller lille. Hvis du vælger betonfliser, skal du nemlig være opmærksom på, at jo større arealet i din indkørsel er, jo tykkere skal fliserne altså være. Dette er for at sikre, at fliserne ikke knækker senere hen. Du kan finde forskellige guides på nettet til, hvordan du skal vælge den type belægning, der dækker netop dine og din indkørsels behov.