Se listen: 2020’s fedeste biler

Sponsoreret:

2020 bliver et fantastisk år for biler. Det bliver et år, der kommer til at se nye udgivelser og eksperimenter fra store mærker på markedet som Maserati, Ferrari, Jaguar og Aston Martin. 

2020 lukker nemlig også op for et helt nyt årti. Et årti, der for bare nogle år siden lød meget futuristisk. Nogle af de modeller, som er inkluderet på denne liste, kan man som læser selv vurdere, om ikke også er inspireret af det futuristiske image, som omgiver 2020’erne. 

Disse er de fedeste biler, der efter planen vil blive frigivet i 2020, og de biler, som man ser mest frem til at se – og hvis man er heldig, køre – i det næste års tid.

Maserati Alfieri

Maserati har haft konceptet om deres Alfieri-model på tegnebrættet siden 2014, men først i år får vi den ægte vare at se. Der har været meget forventning til bilen, som meget tyder på vil blive annoncereret i maj. Bilen er på mange måder en futuristisk og minimalistisk sportsbil, som vil komme i en lang række udgiver, blandt andet som hybrid. Det er helt sikkert en af årets største udgivelser, at se frem til.

Ferrari Roma

Ferrari planlægger i år at udgive den seneste store attraktion på markedet: Roma-modellen. Roma kommer med en V8-motor i fronten, og er bygget på samme platform som Portofino. Det betyder også, at det er en lettere opgraderet udgave af den 3,9 liters turbomotor, som også besidder hele 611 hestekræfter. Det er bestemt en bil, som enhver ville ønske at få chancen til at prøvekøre!

Tip: Kør din nye bil rundt i Danmark

Hvis du er så heldig at få fingre i eller blot prøvekøre en af bilerne på denne liste, er der god grund til at køre den rundt i Danmark. 

Danmark besidder flot natur, og vi ved at det danske folk elsker biler mere end gennemsnittet. Så hvis du gerne vil vende hoveder, så giv din nye bil en tur rundt i smukke Danmark. 

Du kan for eksempel køre rundt i det smukke og bakkede Midtjylland i byer som Egå. Vores Egå oplevelse er, at det udover at være en naturskøn by også er en biltosset by, hvor mange lækre biler holder til.

Ford Mustang Mach-E

Ford har annonceret at de vil producere deres første helt igennem elektrisk drevne SUV. Dette vil på samme tid blive gjort under dets legendariske sportsmærke, nemlig Mustang. Ford har gennem Mustang Mach-E gjort det markedet for elbiler mere attraktivt og givet det mere pondus. Bilen har været utroligt omdiskuteret, og er nok ikke gået mange bilinteresserede næsen forbi.

Lotus Evija

Lotus kommer i år med deres bud på den ultimative og luksuriøse sportsbil. De kommer nemlig med et meget ambitiøst – og dyrt – projekt i form af Evija. Evija er en model, der er Lotus’ – og Storbritanniens – første elektriske hypercar. Produktionen af modellen indledes i år, og prisen på vidunderet kommer til at ligge på omkring 18 millioner danske kroner.