Sådan holder du mekanikeren for døren i hverdagen

Sådan holder du mekanikeren for døren i hverdagen

Sponsoreret:

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere kan nikke genkendende til den trælse følelse at få sendt en dyr og lang værkstedsregning med posten. Disse kan komme af mange forskellige årsager, og de kan komme på de mest ubelejlige tidspunkter, og derfor får du i denne artikel nogle råd til, hvordan du kan prøve at holde mekanikeren for døren lidt endnu ved at vedligeholde din bil. Mangler du dog et autoværksted, hvor du kan få fikset din bil, så kan du finde et Et godt autoværksted i Kolding her. Så kan du hurtigt være godt kørende igen. 

Tjek bremserne på din bil

Det er vigtigt, at du tjekker bremserne på din bil ofte. Dette er for at være sikker på, at bilen er så sikker som muligt, skulle der ske en ulykke, men det kan også spare dig for dyre mekaniker regninger, hvis du selv holder øje med dine bremsers tilstand. Det er her vigtigt, at du husker, bremsepedalen i din bil ikke må kunne trædes helt i bund, ligesom koblingen og speederen. Derudover må slangerne i bremsesystemet ikke være utætte, og dette kan du tjekke ved at prøve vakuumforstærkeren i bremsesystem i din bil, mens din bil er slukket. Derefter tænder du så bilen, også skal din bremsepedal falde en anelse. 

Hold øje med olien på bilen

Når du skal tjekke olien på din bil, så er det vigtigt, at du ikke lader bilen køre helt tør for olie. Dette kan ødelægge din bil, og dette vil gøre, at du skal betale en langt højere værkstedsregning, end du ellers ville skulle, hvis du havde tjekket din olie noget før. Husk, at du kan tjekke olien, når du åbner ned til motoren, men at der også blinker en lampe inde i kabinen, som betyder, at der skal skiftes olie. Denne lampe må ikke ignoreres, hvis du gerne vil beholde de penge, som du har på lommen. 

Brug din bils aircondition 

Når du skal holde din bil ved lige, så er det vigtigt, at du benytter det aircondition anlæg, som sidder i bilen. Dette gør, at de filtre, som sidder i system ikke bliver tætnet med støv og snavs, og der vil altså ikke være samme risiko for sammenbrændinger, som der ellers ville være. Du behøver ikke lade din aircondition køre mere end fem minutter hver dag, når du sidder bag rattet, før du har ladet den køre længe nok til at fjerne eventuelle små blokader, der måtte være.