En firmabil i særklasse: nu kan du flexlease BMW til erhverv

En firmabil i særklasse: nu kan du flexlease BMW til erhverv

Sponsoreret:

Mange danske virksomheder har efterhånden fået øje på de mange fordele, der er ved at lease brugte biler til sine medarbejderne. I takt med at der kommer flere muligheder for sammensætningen af leasingaftaler på markedet, bliver der penge at spare, hvis bare man formår at sætte sig ordentligt ind i de forskellige finansieringsmuligheder i leasingbranchen.

For eksempel får man ved erhvervsleasing af BMW en langt mere attraktiv aftale i hus, hvis man vælger at lease bilen som flexleasing. Dette skyldes blandt andet beskatningsgrundlaget, lige såvel som måderne hvorpå registreringsafgiften beregnes.

Sådan beregnes afgiften ved flexleasing

Grunden til at flexleasing til erhverv er så efterspurgt en finansieringsmetode, skyldes, at virksomheden kun betaler en brøkdel af registreringsafgiften om måneden. Typisk vil man vælge at lease en brugt bil – og jo længere tid der er gået siden første indregistrering, jo billigere bliver afgiften.

Er bilen f.eks. mellem 0-3 måneder, betales 2 % i registreringsafgift om måneden. Er bilen derimod 3-36 måneder, halveres afgiften til 1 %, mens biler på 36+ måneder giver en månedlig afgift på kun 0,5 %. Og det er uanset hvilket mærke og hvilken model, man leaser.

For at sætte tallene i perspektiv vil man ved almene, kontante bilkøb blive pålagt en registreringsafgift på 150 %. Det vil sige, at der kan være mange penge at spare, når man vælger at lease frem for at investere kontant i nye firmabiler.

Leasing af markedets mest eftertragtede biler

Det er imidlertid ikke kun BMW, du kan lease hos Flexto. Firmaet tilbyder leasing af eksklusive biler i alle størrelser, former og modeller, så du har mulighed for at komme til at køre i netop din drømmebil på arbejde hver eneste dag.

Der findes ikke en model eller et mærke, Flexto ikke kan skaffe, og med et stort Europæisk netværk har de mulighed for at hente lige nøjagtigt den bil hjem, du ønsker. 

Uanset om der skal stå BMW, Audi, Porsche eller noget fjerde på snuden, er det muligt at indgå en attraktiv leasingaftale, hvor du slipper med en relativt beskeden, månedlig ydelse set i forhold til, hvad en sådan bil ellers ville koste kontant fra ny.

Ved leasing hos Flexto er alle omkostninger forbundet med din leasingaftale – som administration, indregistrering, toldsyn, hjemtagelse og klargøring – desuden inkluderet i leasingberegningen fra start. Det betyder, at din virksomhed ikke vil modtage pludselige, uforudsete ekstraregninger, da I kender den eksakte udgift allerede fra indgåelsen af aftalen.