BilEkspressen
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Renault Clio

1,2 Energy TCe GT Line 120HK 5d 6g

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Renault Clio sættes til salg.

  • Renault Clio
  • 2016 - 2018
  • 100.000 - 150.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Unik og eksklusiv køreoplevelse - Oplev Renault Clio Kevin Magnussen Edition fra 2017! Drømmer du om en bil, der kombinerer stil, sportslighed og en unik køreoplevelse? Så er vi stolte af at præsentere dig for vores Renault Clio Kevin Magnussen Edition fra 2017. Denne bil er en ægte køremaskine, der vil få dit hjerte til at banke hurtigere! Eksklusivt design med sportslige detaljer: Renault Clio Kevin Magnussen Edition skiller sig ud med sit eksklusive og dynamiske design. Denne særlige udgave er inspireret af den berømte racerkører Kevin Magnussen og er udstyret med unikke stylingelementer, der fremhæver bilens sportslige karakter. De markante linjer, den sporty frontgrill og de aerodynamiske detaljer giver Clio en særlig tilstedeværelse på vejene. Spændende køreegenskaber og ydeevne: Med sin kraftfulde motor og sportslige affjedring er Clio Kevin Magnussen Edition skabt til at levere en ekstraordinær køreoplevelse. Du vil nyde den smidige acceleration og den responsive håndtering, der gør hver tur til en ren fornøjelse. Uanset om du cruiser gennem byen eller tager på landevejen, vil Clio give dig et smil på læben og et adrenalinkick. Komfortabel og moderne kabine: Træd ind i Clio Kevin Magnussen Editions førsteklasses kabine, hvor komfort og moderne teknologi forenes. De ergonomiske sæder, det sportslige rat og de eksklusive detaljer skaber en luksuriøs og behagelig atmosfære. Den avancerede infotainmentenhed og de intuitive betjeningsfunktioner holder dig forbundet og underholdt på dine køreture. Avancerede sikkerhedsfunktioner: Sikkerhed er en prioritet i Clio Kevin Magnussen Edition. Med avancerede sikkerhedsteknologier som ABS-bremser, stabilitetskontrol, bakkamera og nødbremseassistent kan du køre med tillid og ro i sindet. Uanset om det er i travle bygader eller på landevejen, vil Clio beskytte dig og dine passagerer undervejs. Et sjældent fund til en fantastisk pris: Vi tilbyder denne eksklusive Renault Clio Kevin Magnussen Edition fra 2017 til en fantastisk pris. Denne bil er i enestående stand og har et lavt kilometertal, hvilket sikrer pålidelighed og lang levetid. Tag kontakt til os i dag og gør dig selv til ejer af denne sjældne og unikke bil, der vil skille sig ud på vejene. ✅ Leveres med 12 måneders drivline garanti på motor og gearkasse ✅ Udvidet garanti kan tilkøbes i samarbejde med CarGarantie. ✅ Attraktiv finansiering tilbydes via Santander, med og UDEN UDBETALING. ✅ Vi tager gerne din bil i bytte - og også gerne som udbetaling. Ring til os, og hør nærmere. ✅ Leveres nysynet og ny-serviceret 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐬𝐢𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐟𝐨𝐫𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐦. 𝐮𝐝𝐛𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠: 💰 Månedlig ydelse: 1.947,- 💰 Udbetaling: 25.980,- 💰 Løbetid: 96 måneder 💰 Debitor rente: 5,11 % 💰 ÅOP: 10,9 % 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐬𝐢𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐟𝐨𝐫𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐮. 𝐮𝐝𝐛𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠: 💰 Månedlig ydelse: 1.973,- 💰 Udbetaling: 0,- 💰 Løbetid: 96 måneder 💰 Debitor rente: 6,58 % 💰 ÅOP: 10,5 %

Udvidet garanti

Denne bil kan købes med udvidet garanti. Kontakt forhandleren for at høre mere om vilkår og dækning. En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

Slagelse Autoservice
Lokation

Slagelse Autoservice

Strudsbergsvej 8
4200 Slagelse

Telefonnummer

58 50 65 75

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

BilEkspressen