lead-bil

BilEkspressen
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Renault Clio

1,0 TCE Intens 90HK 5d

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Renault Clio sættes til salg.

  • Renault Clio
  • 2021 - 2023
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

RING FOR BESIGTELSE **Næsten ny Renault Clio 1,0 TCE Intens med avanceret teknologi og komfort** Opdag en næsten ny Renault Clio 1,0 TCE Intens 90HK 5d fra 2022. Med et lavt kilometertal er denne bil en attraktiv mulighed for dig, der søger en moderne og brændstofeffektiv bil med avanceret udstyr og en dynamisk køreoplevelse. **Vigtige funktioner og udstyr:** - 7" Multimediesystem med navigation & bakkamera - Android Auto og Apple CarPlay for nem smartphone-integration - Aktivt nødbremsesystem for øget sikkerhed - Automatisk klimaanlæg for optimal temperaturstyring - Fartpilot med speedlimiter, der giver afslappet kørsel på længere ture - Bakkamera og parkeringssensor bag for lettere parkering - Bluetooth og DAB radio for underholdning på farten - Elruder for og bag samt el-spejle med varme for komfort og bekvemmelighed - Nøglefri døre og start for nem adgang og start uden nøgle - 15" alufælge for et sporty udseende Denne Renault Clio har en 1,0 liters motor og manuel gearkasse, der leverer en effektiv og kraftfuld køreoplevelse. Med en tophastighed på 180 km/t, CO2-udledning på kun 118 g/km, og en brændstoføkonomi på imponerende 23,3 km/l, får du en bil, der er både sjov at køre og økonomisk at eje. Den årlige ejerafgift er kun 1.280 kr., og med fem døre er bilen både praktisk og tilgængelig. Kontakt os på Jonas 88883599 eller Thomas 88883595 for mere information eller for at arrangere en prøvetur. Bilen står i Frederikshavn og venter på sin nye ejer. Kom og oplev, hvad denne veludstyrede og elegante Renault Clio kan tilbyde dig! Der tages forbehold for trygfejl

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Pedersen og Nielsen A/S Frederikshavn
Lokation

Pedersen og Nielsen A/S Frederikshavn

Maigårdsvej 5
9900 Frederikshavn

Telefonnummer

70 84 82 59

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

BilEkspressen