lead-bil

BilEkspressen
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Renault Captur

1,6 E-TECH Plugin-hybrid RS-Line 160HK 5d Aut.

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Renault Captur sættes til salg.

  • Renault Captur
  • 2021 - 2023
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Søger du en miljøbevidst og sportslig SUV? Mød vores Renault Captur 1,6 E-TECH Plugin-hybrid RS-Line fra 2022. Med en kombineret motorstyrke på 160HK og en avanceret automatgearkasse tilbydes en køreoplevelse i topklasse. Denne bil har en beskeden km stand og kommer med en perlerække af udstyr, der understøtter en komfortabel og sikker kørsel. Vigtigste udstyr: - 1,6 E-TECH Plugin-hybrid med 160HK - Aut. gearkasse - Adaptiv fartpilot - Klimaanlæg - Vejbaneassistent og Blindvinkelassistent - Sædevarme for samt varme i rat - Bakkamera og parkeringssensorer for & bag - Nøglefri betjening og automatisk kørelys - Infotainment med Apple CarPlay og Android Auto - 18" Alufælge og metallak - Mørktonede ruder bag og dellæder kabine - Navigation og digital instrumentering - Musikstreaming via bluetooth - 1 ejer og service ok Denne Captur er ikke kun en fryd for øjet med sin RS-Line udstyrspakke og elegante design, men også utroligt økonomisk med en årlig ejerafgift på kun 740 kr. Dens avancerede hybridteknologi giver dig en rækkevidde op til 49 km på ren el, perfekt for bykørsel og korte ture. Med et batteri på 9.8 kWh og en CO2-udledning på blot 31 g/km, er du sikker på en fremtidssikret investering. Denne Renault Captur er lokaliseret i Sønderborg og venter på sin næste ejer. Kontakt os på Send email - klik her for at høre mere om dine finansieringsmuligheder eller for at arrangere en prøvekørsel. Gør en god handel og kør fra stedet i et køretøj, der både fremmer køreglæde og miljøbevidsthed. *Forbehold for indtastnings- og beregningsfejl. *Attraktiv finansiering med og uden udbetaling, samt mulighed for udvidet garanti tilgængelig. Vidste du at vi hos Pedersen & Nielsen… ✔️ Tager din nuværende bil i bytte – få et uforpligtende tilbud. ✔️ Sælger alle vores brugte biler online. Bilen leveres klargjort til din Pedersen & Nielsen afdeling – eller endda hjemme hos dig selv, nemmere bliver det ikke. ✔️ Har serviceaftaler til alle brugte biler. Priserne starter fra kun 99,- pr. måned ✔️ Er klar til at hjælpe dig! Kontakt os via telefon, mail eller chat – https://www.autohus.dk/kontakt/ ✔️ Hjælper dig med at finde drømmebilen. Vi har mange biler på lager og flere på vej – se vores biler her: https://www.autohus.dk/brugte-biler/

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Pedersen & Nielsen  - Sønderborg
Lokation

Pedersen & Nielsen - Sønderborg

Ellegårdvej 5
6400 Sønderborg

Telefonnummer

70 84 88 58

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

BilEkspressen