lead-bil

BilEkspressen
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Mercedes ML63

AMG aut. 6,3

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Mercedes ML63 sættes til salg.

  • Mercedes ML63
  • 2008 - 2010
  • 100.000 - 150.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Se mere om leasing mulighederne på www.matchlease.dk , Helt unik ML 63 AMG, ombygget ved Gemballa for en mindre formue, hvilket betyder at der er masser af carbon-detaljer der er fremstillet helt specifikt til denne ene bil. Specielle kofangere, skørter. 22" Carlson alu hjul. Bagsædet er ombygget til 4 personer, hvilket har givet plads til 2 kølebokse samt opbevaringsrum til champangeglassene. Bilen er også udstyret med bagsæde underholdning i form af en x-box. Udover Gemballa-udstyret/opbygning har bilen alt det udstyr som man kan forvente at finde i en AMG-bil, f.eks: Adaptiv fartpilot, adaptiv luftundervogn med niveauregulering, parktronic, klima multikontur forsæder i exclusiv læder ( føresædet m memory), soltag, 7 trins aut gear, Head up display, Command navigation, Bi- Xenonlys, Premium lydanlæg m cd skifter, mørke ruder i bag, indvendig lyspakke, alarmanlæg, keyless go, aft. træk og andet. Farven på bilen er Calkit Weiss. Bilen leveres nysynet, men uden nogen form for garanti. Der er mulighed for tilvalg af garantiforsikring. Bemærk at bilen er "momsdød" så der skal ikke tillægges moms til restværdien Bilens fabriksmonterede udstyr kan ses via dette link, bemærk at det udstyr der er monteret ved Gemaballa ikke er med i dette dataudtræk : https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/mercedes/vin_check?su=13aka7u8o7s8

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

MATCHBILER A/S
Lokation

MATCHBILER A/S

Fabrikvej 16
8260 Viby J

Telefonnummer

70 85 85 50

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

BilEkspressen