cover
Bilhandel

Brugte Chrysler til salg

Søg blandt 6 brugte Chrysler til salg fra 4 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Chrysler modeller

  Bliv godt kørende i en brugt Chrysler

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 6 brugte Chrysler vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Chrysler fra 4 forhandlere.

  Udvalgte brugte Chrysler

  Find din perfekte Chrysler fra 44.800 kr

  Udvidet garanti

  Chrysler 300C

  3,5 LX Touring aut. 4x4

  12/2004
  193.000 km
  Benzin
  249 hk

  99.500 kr

  Pris

  Nedsat pris

  Spar 30.001 kr

  180.000 kr

  149.999 kr

  Chrysler 300

  3,0 CRD

  10/2023
  211.000 km
  Diesel
  300 hk

  149.999 kr

  Nedsat 30.001 kr (før 180.000 kr)

  Chrysler med Apple CarPlay

  Leder du efter en bil med Apple CarPlay? Se nærmere på disse Chrysler med Apple CarPlay

  Chrysler med Android Auto

  Leder du efter en bil med Android Auto? Se nærmere på disse Chrysler med Android Auto

  Køb brugt med lavt km-tal

  Chrysler der har kørt få km

  Populært udstyr på Chrysler

  Fartpilot (6)

  Alufælge (4)

  El-ruder (4)

  Klimaanlæg (4)

  Sædevarme (4)

  Træk (4)

  Aircondition (2)

  Bakkamera (2)

  Navigation (2)

  Parkeringssensor (2)

  Android Auto (1)

  Apple CarPlay (1)

  Elektrisk bagklap (1)

  Fjernlysassistent (1)

  Nysynet (1)

  Soltag (1)

  Xenonlys (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Chrysler der har et specifikt udstyr. “Fartpilot” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Chrysler. Du kan også finde en Chrysler der kan køre med trailer, da 4 biler har anhængertræk.

  Det koster en Chrysler

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Chrysler kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Chrysler

  Brugte Chrysler

  Chrysler’s opstandelse startede tilbage i år 1925 af Walter Chrysler, der fortsatte produktionen af Maxwell Motor Company, bare under navnet Chrysler. Chrysler skabte hurtigt et godt ry for sig selv, og inden længe var Chrysler en af de tre store bilmærker i Nordamerika.

  I Europa så man mange af de Amerikanske biler - især Chrysler - som det dyre luksus mærke, som kun få mennesker havde råd til. Det ændret sig dog i slutningen af 60’erne, hvor Chrysler indtog Europa med biler, der var bygget i samarbejde med det franske bilmærke Simca og engelske Talbot. Nu lavede Chrysler lige pludselig billige biler, næsten alle havde råd til.

  Biler som Chrysler Horizon og 160-serien, var billige kompakte bybiler, der ind indtog hvert gadehjørne i 70’erne. Som konkurrenterne blev bedre til at bygge og udvikle biler, sløvede Chrysler’s biler bagud i Europa, hvorimod i hjemlandet stod det anderledes til. Det betød at Chrysler’s samarbejde med Talbot og Simca sluttede i 1987. Chrysler fortsatte dog med at sælge ægte Amerikanske biler i Europa.

  I år 2009, sammen med GM, gik Chrysler konkurs. Det gav dog Italienske Fiat mulighed for at købe en større del af Chrysler, og var starten på et længere samarbejde med de to mærker. Fiat genoplivede også det Italienske mærke Lancia, som var bygget på tidligere Chrysler produkter. Desværre måtte Fiat stoppe Chrysler salget i Europa i 2015, og var sidste gang man kunne købte det Amerikanske mærke i Europa.

  Chrysler i Danmark

  I Danmark har Chrysler altid været et eksklusivt mærke. I slutningen af 90’erne og begyndelsen af 00’erne, var programmet ikke det største herhjemme. Dengang stod det enten på en kompakt Sedan kaldet Neon, en smart åbne model med navn Sebring, firmabilen 300M eller PT Cruiser, som skulle forestille en Hot Rod fra 50’erne. Af de fire nævnte, så var PT Cruiseren den mest populære.

  I senere år begyndte Chrysler at introducer modeller bygget på gamle Mercedes, såsom sportsvognen Crossfire og den store 300C. Den allermest solgte Chrysler i Danmark var dog den store Grand Voyager. Grand Voyager var en enorm stor MPV, hvor ingen andre i klassen kunne tilbyde så meget komfort, og det var nok grunden til at så mange danske familier købte den.

  De sidste år med Chrysler i Europa

  Gengivelsen af Lancia nåede aldrig til Danmark, og inden enden af Chrysler i Danmark, var der kun to modeller at vælge imellem. Enten en Grand Voyager eller dengang den nyeste 300C. Begge biler kom ind på et tidspunkt, hvor salget hos Chrysler i Europa var meget lav, og dengang var det meget svært at sælge begge biler for ny af.

  Bare fordi at man ikke har kunne købe en Chrysler for ny af i mange år, betyder det ikke at det har stoppet danskerne i at selv tag dem hjem til Danmark. En gang imellem dukker disse modeller op på de danske veje eller måske til salg på internettet. Det er et bevis på at Chrysler ikke er helt død og glemt. For os Europæer, startede Chrysler ud som et eksklusivt brand, og selvom der er kommet flere nye Chrysler på de danske veje, så er det stadig et eksklusivt mærke end de tyske konkurrenter - og det er måske derfor tidligere Chrysler ejer stadig køber dem.

   

  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel