Spar tid ved at droppe bilen til fordel for et el-løbehjul

Sponsoreret:

Sponsoreret indhold

Det er ikke altid en fordel at køre i bil til og fra arbejde, hvis du bor i en dansk storby. I de fleste tilfælde viser det sig faktisk som en ulempe. Der er rigtig meget trafik i storbyerne, og hvis du kører til og fra arbejde midt i myldretiden, så kan det tage lang tid. Derfor er der også mange, der forsøger at finde andre mulige løsninger.

Hvis du selv er på udkig efter en anden løsning, så kan du vælge at droppe bilen til fordel for et el-løbehjul. Det betyder ikke at du skal sælge bilen og bruge et el-løbehjul til alt. Det betyder blot at du bør lade din bil stå til dagligt. Det kræver dog at du ikke har for langt til arbejde, da det ellers kan blive langt på et løbehjul.

El-løbehjulene er blevet populære i storbyerne

Hvis du har overvejet at finde en anden løsning end din bil, når du skal til og fra arbejde, så er du langt fra den eneste. Det er der faktisk mange, der gerne vil. I løbet af de seneste år er der flere og flere, der har valgt at bruge et el-løbehjul som deres daglige transportmiddel. Det er dog primært aktuelt i de danske storbyer.

Der er opstået en stor popularitet omkring de elektriske løbehjul. Det skyldes i høj grad de mange løbehjul, der står rundt omkring på gaderne i storbyerne. Disse kan lejes via en app på din mobil. I storbyer som Århus, Odense og København finder du flere hundrede løbehjul på gaderne, hvilket har sat gang i deres popularitet.

Det er dog ikke specielt økonomisk at skulle leje et løbehjul hver gang, du skal bruge det til at køre fra A til B. Hvis du gerne vil undgå dette, men dog ikke har lyst til at sidde fast i trafikken i din bil, så kan du vælge at købe dit eget. Det kan du gøre hos en del forhandlere, men det er ikke alle løbehjul, der sælges, der er lovlige.

Ikke alle el-løbehjul er lovlige at føre på dansk vej

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange el-løbehjul på det danske marked. Dem kan du finde hos næsten lige så mange forhandlere. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er dem alle, der faktisk er lovlige at føre på dansk vej. Derfor er du også nødt til at vælge med omhu, når du vælger løbehjul.

Hvis du har i sinde at lade din bil stå derhjemme, og i stedet køre på dit el-løbehjul til og fra arbejde, så skal det være lovligt. Et sådant løbehjul kan du heldigvis købe hos danske Cityway. De har udviklet deres helt eget løbehjul sammen med deres leverandør, så de er sikre på at det lever op til alle gældende love på området.

Det er eksempelvis vigtigt at løbehjulet er hastighedsbegrænset til 20 km/t. Er det ikke det, så må det ikke føres på de danske veje. Endvidere skal det også have ringeklokke, lovpligtige reflekser m.m. Der må heller ikke være monteret et sæde på løbehjulet, som man kan sidde. Alt dette lever Cityways el-løbehjul op til.