Sådan vælger du en god ergonomisk gamer mus med lys

Sådan vælger du en god ergonomisk gamer mus med lys

Sponsoreret:

Hele konceptet omkring gaming, online spil, MMO og RPG er blevet meget populært i de senere år. Ser man tilbage i tiden var spil såsom CS 1.6, WoW, D&D og endda Wolfenstein noget alle unge kendte til og brugte mange timer på. I dag kan man leve af at spille computerspil, dog kræves der en del udstyr for at dette kan lade sig gøre.

Der findes mange forskellige former for gamerudstyr, dog starter det hele ved computeren man vælger at spille på. For bare 15 år siden så man ofte unge komme kørende på knallert med deres stationære computer, bestående af både 20” skærm og stort kabinet. I dag bruger mange unge og voksne specialdesignede og specialbyggede bærbare, der kan klare spillenes hardcore grafik og lyd.

Der findes mange forskellige former for både tastaturer og mus til at game med, dog er der nogle specielle mærker man altid kan kigge efter når man skal vælge en ny ergonomisk gamer mus med lys. Det er en god idé at købe en mus og et tastatur med lys i, da det gør at man nemmere kan se hvor man skal trykke.

 

Dét skal du kigge efter når du skal vælge ny gamer mus

Der er næsten ingen grænser for, hvad en mus kan gøre i dag. En god ergonomisk mus med lys har naturligvis en form, der gør at den ligger godt i hånden. Uanset hvilken form for mus man vælger, bør den ligge godt i hånden på en sådan måde, at man ikke skal anstrenge håndleddet.

Når man sidder med en mus i mange timer ad gangen, bør man også overveje de forskellige muligheder for vægt, da mange løfter musen fra bordet i forbindelse med at flytte curseren på skærmen et langt stykke. Derudover skal man også tænke over DPI, som er et begreb, der dækker over musens følsomhed overfor bevægelse.

Man skal naturligvis også tænke over, hvilke funktioner ens nye ergonomiske gamer mus skal have. Nogle spil nærmest kræver, at der sidder ekstra knapper på siden af musen.

 

En gamer mus skal også se lidt sej ud

Før i tiden havde man ikke så mange valg, når man skulle vælge en ny mus til sin computer. Man var tvunget til en ensartet plastikmus med glatte overflader, to knapper og scrollfunktion samt en kilometerlang ledning, der skulle skubbes til, hvis man benyttede hele mussemåtten ved pc’en.

I dag har materialet ændret sig, således at man nu har et bedre greb om musen i form af en gummi eller ruflet overflade. Derudover kan man få forskellige slags gamer mus med mønstre, der lyser op i alle regnbuens farver. Dette er naturligvis fordi man som en ægte gamer ofte tager til gamerparties, der før i tiden kaldtes for LAN-party.

En rigtig gamer mus skal derfor have en masse forskellige kvaliteter, der gør den både sej, brugbar, ergonomisk korrekt og naturligvis funktionsdygtig i forhold til dét man skal bruge den til i det daglige.

Skriv en kommentar