Sådan optimerer du din virksomhed i bilbranchen

Sådan optimerer du din virksomhed i bilbranchen

Sponsoreret:

Tid er penge, uanset hvilken branche man er i. Derfor er det i dag vigtigt at man som virksomhed opererer så effektivt som overhovedet muligt. Der er mange måder hvorpå man kan flytte fokus i virksomheden til det vigtigste, en af disse er at have it-systemer man stoler på og som fungerer.

En virksomheds it-infrastruktur er altafgørende, når du skal optimere din virksomhed og forblive konkurrencedygtig. It-infrastruktur dækker over de systemer of software som din virksomhed bruger, bl.a. ERP-, CMS- og CRM-systemer. Disse systemer styrer alle aktiviteter intern og ekstern i virksomheden. Din virksomheds it-infrastruktur, er hjertet af virksomheden på lige fod med det produkt eller serviceydelse du sælger.

Optimer med et CRM-system

I bilbranchen er det især vigtigt at kende sine kunder, for at imødekomme deres behov og hvad de søger i en bil. Her er CRM-systemer nyttige, da det blandt andet er med til at danne sig et overblik over ens forskellige kunder.

CRM betyder i store træk styring af kunderelationer, dvs. et CRM-system varetager og opbevarer alle de informationer der må være om en specifik kunde, fx alle de handlinger en kunde har foretaget sig. Med EU’s nye persondatalovgivning, GDPR, kræver det at man som virksomhed skal opbevare og holde styr på alle de persondata man har på kunderne. Derfor er det vigtigt at have et CRM-system der opbevarer disse data korrekt. Her er Dynamics 365 et godt bud på netop dette. Sådan sikrer du din virksomhed at følge med udviklingen, og stadig overholde lovgivningen på området.

It-systemet Dynamics 365 fra Microsoft er pakkeløsning for virksomheder – udover et CRM-system har Dynamics 365 også et ERP-system, hvilket begge er med til at optimere din virksomhed og frigive ekstra tid på kontoret, så du kan bruge din tid på de vigtigste opgaver.

Hold overblik med et ERP-system

Kender du ikke til ERP-system? Så er det på tide! Det står for ’Enterprise Resource Planning’ og er et system der dækker de fleste processer i din virksomhed. Det er en af de vigtigste it-systemer for en virksomhed, især i bilbranchen, da det holder styr på alt fra økonomi, indkøb, produktstyrring, logistik, personale, osv. Hvis man som fx er bilhandler og selv har en produktion af produkter in-house, kan et ERP-system også holde styr på dette. Et ERP-system bruger altså alle de data, der er omkring virksomheden ressourcer, til at lave diagrammer og data, som beskriver virksomhedens interne aktiviteter.

Man kan kalde det for virksomhedens ’alt-mulig-mand’ eller ’blæksprutte’, som kan være med til at frigive ressourcer og holder overblik i virksomheden, hvilket er essentielt for din virksomheds udvikling. Et godt ERP-system gør at du hurtigt kan reagere på markedsændringer, og derved øge din konkurrenceevne i bilbranchen.

Brug fokus på de vigtigste områder i virksomheden

Vil du optimere din virksomhed i bilbranchen ved at investere i it-systemer som Microsoft Dynamics 365, kan det virkelig betale sig lang sigt. CRM- og ERP-systemerne kan som sagt tage sig af nogle af de tidskrævende og kedelige opgaver, og give dig overskud i hverdagen hos dig og dine medarbejdere, så i kan ligge jeres fokus i andre vigtige områder i virksomheden. CRM- og ERP-systemer er blot nogle af de it-systemer din virksomhed kan drage fordel af.

Skriv en kommentar