iPhone XS, XS Max og XR – de potentielt nye ”headunits” til din bil

iPhone XS, XS Max og XR – de potentielt nye ”headunits” til din bil

Sponsoreret:

Det er efterhånden unødvendigt at have radio i sin bil – det meste kører via mobilen. Og nu er der hele 3 nye potentielle ”headunits” til din bil – og de er fra Apple.

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple har cementeret sin plads i vores bevidsthed når vi taler om livsstilsdesigns og teknologiske gadgets. Og især på telefonfronten er Apple massive. iPhone X er verdens mest solgte telefon, og selv på både 2. og 3. pladsen finder vi også iPhones, nemlig hhv. iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Nu er der så kommet tre nye tilføjelser til sortimentet; iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, som alle er klar til at løbe videre med stafetten og sikre Apples popularitet.

Apple CarPlay

En af de federe features i nyere tid, har faktisk ikke noget med hverken iPhone #, iPhone # eller iPhone # at gøre, men derimod din bil. Nyere biler er nemlig ofte udstyret med Apple CarPlay, som gør din telefon til dit infotainment system – hvis du vel at mærke har en iPhone.

De nye iPhones er dyre – meget dyre!

Hvis du udelukkende agter at bruge din iPhone som kontrolenhed til dit Apple Carplay, så er der ingen grund til at have en iPhone XS, XS Max eller XR. Men hvis du også kravler ud af kabinen i ny og næ, vil du sikkert gerne have din telefon med dig, og så er de nye iPhones faktisk topfede at være udstyret med.

Men de er ikke just billige – i hvert fald ikke dem alle sammen.

iPhone XR er ”den billige” og formentlig den, der kommer til at sælge bedst. Den har en lidt dårligere skærm end XS-serien, men til gengæld koster den kun 6.699 hvis du kan nøjes med 64GB hukommelse. Ydermere fås iPhone XR i 6 forskellige farver, hvor i mod XS-serien ”kun” fås i 3 farver.

Hvor iPhone XR er den ”billige løsning”, er iPhone XS Max den diametrale modsætning. Vælger du en iPhone XS Max med 512GB hukommelse, kan du se frem til en pris på 12.999 kroner.

Det gør iPhone XS Max 512GB til den dyreste iPhone nogensinde, men for helvede, hvor er den lækker!

Hvorfor navnet ”Max”

iPhone XS Max har fået sit navn på grund af sin størrelse. 6,5” OLED-display gør det til den største iPhone (målt på skærmstørrelse) til dato. Dette er i øvrigt også rigtig lækkert hvis man bruger sin telefon som GPS.

Dog vil vi sige, at knap 13 kilo for en GPS er i d4en høje ende af skalaen, så med mindre du også påtænker at gøre brug af nogle af telefonens andre features som f.eks. det opdaterede dual-kamera, vil vi bestemt anbefale dig et billigere alternativ.

Hvis du interesserer dig en smule for Apples produkter vil du vide, at de sidste år udsendte iPhone X. Denne har nu fået et ”S” på, som betyder det er en opdateret udgave. Men hvor de tidligere har lanceret ”Plus” modeller også, er de denne gang gået med ”Max”.

Formentlig fordi der ikke er hardware-forskel (bortset fra et større batteri og display) på Max-udgaven.

Skriv en kommentar