Hvordan fremviser man sin bil?

Sponsoreret:

Når man skal fremvise sin bil, er der visse ting man kan gøre, for at give sin bil de bedste forudsætninger for at blive solgt. På det tidspunkt, at den potentielle køber accepterer fremvisningen, så er prisniveauet også på et niveau, som køber vil kunne acceptere. 

Det er yderst vigtigt, at når du skal slå en bil op, så er det også den bil som den potentielle køber har set i salgsannoncen. Derudover skal den også være i den stand, som vist på billederne. Derudover er det vigtigt, at du ikke har lovet noget i salgsannoncen, som bilen ikke kan leve op til. Dette kunne være kilometertal eller mangel på udstyr. Derfor er der visse ting man kan gøre, for at fremvisningen bliver en positiv oplevelse både for køber og sælger.

Inden mødet med køber

For at give din bil de bedste forudsætninger, er det også vigtigt, at du giver køber et godt førstehåndsindtryk. Derfor vil det gavne salgssituationen, hvis man har forberedt sig grundigt inden den potentielle køber dukker op.

Derfor kan man gøre følgende:

  • Foretag en grundig rengøring af bilen både indvendigt og udvendigt. Herunder en oprydning af diverse ting i bilen, som ikke er med til at give den værdi.
  • Du skal have papirarbejdet i orden. Fremvis alle de vigtige papirer for køberen, herunder servicebogen. På den måde viser du den potentielle køber, at bilen er vedligeholdt og der er styr på tingene.
  • Husk at prøvekøre bilen inden, så du er sikker på at alt er i orden inden den potentielle køber skal ud på en prøvetur.

Inden køberens prøvetur

Den potentielle køber forventer højest sandsynligt at skulle have en prøvetur inden der skal handles, for at se om alt er i orden. Derfor er der visse forholdsregler, man kan gøre, inden man giver nøglerne videre.

Derfor skal man huske:

  • Husk at tjekke kørekortet for den potentielle køber, så du er sikker på at det er den rigtige kunde du står overfor. 
  • Tag med på turen.