Forkælelse udover det sædvanlige

Forkælelse udover det sædvanlige

Sponsoreret:

Der er ikke noget mere afslappende og luksuriøst end et dejligt spaophold. At kunne blive forkælet dagen lang, fra når man ankommer til man træder ud af døren. Omend man har tænkt sig at tage afsted selv, med sin ægtefælle eller en ven, kan man altid være sikker på at man kan ligge gårsdagens bekymringer fra sig.Det siger sig selv at et besøg ved spaen er en fantastisk måde at slappe af på. Et besøg i spaen giver fantastisk mulighed for at adskille dig fra de daglige stressfaktorer, og giver samtidig et klart sind og øget produktivitet til den kommende tid du skal gå i møde. Men der er faktisk flere fordele end bare det at kunne komme væk fra det hele. 

Kan lette dine smerter

Et generelt motiv hos mange når de vælger at tage i spa, er på baggrund af ømheder og eller smerter i kroppen. Dette kan skyldes de lange dage foran en computer, hvor man forbliver stationær. Heldigvis tilbyder næsten alle spaophold en af de bedste måder at lindre ens smerter på, massage. Massagen gives enten i hele kroppen eller fokuseres på det bestemte område hvor smerten er. Massagen hjælper helingsprocessen af de beskadigede fibre ved at øge blodcirkulationen. En øget blodcirkulation er faktisk også med til at bekæmpe sygdomme. Så hvis man døjer med hyppig forkølelser eller lignende, kan massage faktisk godt hjælpe. 

Blandt de mange fordele ved spabehandlinger, skal vi ikke glemme den biologiske effekt den har på din krop. Især lykkeniveauer. Det er kendt at massage i spaen frigiver serotonin, som er det hormon der er forbundet med lykke, og dermed hjælper med at forbedre dit humør, når din massage er afsluttet ! Fun fact, dette har ikke kun en effekt lige efter massagen, men du kan høste fordelene ved dette boost i de følgende dage. 

Nemt og tilgængeligt 

Vi er heldigvis et samfund der elsker at gøre brug af spaen, og derfor har danmark utallige spaophold placeret landet over, og er især let tilgængeligt ved  brug af  bil. Omend man er i bil, offentlig transport eller leder efter et lokalt sted, er der rig mulighed at vælge mellem. For det travle bymenneske, kan det være skønt at drage ud på landet, væk fra byens støj og larm. Det at vågne op i stilhed kan være en længsel for mange. Omvendt drager den oplevelsessøgende ind til byens spahoteller for at kunne nyde det man ikke selv har. Heldigvis kan man være sikker på en ting når man ankommer ved et spaophold, rent afslappelse og forkælelse.